Foto: uefa.com

Parcursul european al CFR-ului s-a terminat în mod dramatic. Campioana României a pierdut cu 1-2 pe terenul lui Young Boys Berna, rezultat care i-a calificat în 16-imile Europa League pe elvețieni.

 

După mai multe săptămâni, formația din Gruia a arătat cea mai bună versiune a sa, dominând în multe momente un adversar obligat să scoată minim un punct pentru a merge în fazele eliminatorii.

Către finalul timpului regulamentar, presiunea feroviarilor a dat roade. Rondon a nimerit bara, mingea a ricoșat la Debeljuh, iar atacantul croat a reușit să deschidă scorul. Preț de șase minute, vișiniii au fost calificați în primăvara europeană.

 

Gazdele au forțat egalarea. Primul semnal de alarmă a venit în minutul 89, dar balonul a fost respins de Camora, Bălgrădean fiind o victimă sigură în poziția în care se afla. La scurt timp, goalkeeperul CFR-ului i-a ieșit în întâmpinare unui adversar, pentru a scoate un balon, dar centralul a considerat faza drept fault și a scos cartonașul roșu. Reluările ulterioare au arătat, însă, că Bălgrădean a avut intenția de a ataca mingea, nicidecum adversarul, iar înaintea contactului cu jucătorul elvețienilor a fost atinsă mingea.

 

Sandomierski a venit de pe bancă pentru a apăra lovitura de pedeapsă și puțin a lipsit ca să reușească acest lucru. Polonezul a ghicit colțul, dar Nsame și-a atins în cele din urmă scopul. Jucătorul camerunez a trecut repede de la extaz la agonie, luând roșu pentru un fault. Rămasă descoperită în apărare, CFR a luat al doilea gol, de la Gaudino. Trupa lui Edi Iordănescu a terminat partida în nouă oameni, după ce Djokovic a fost eliminat pentru proteste la adresa centralului Bastien.

Imediat după încheierea confruntării din capitala Elveției, căpitanul echipei clujene, Mario Camora, l-a făcut praf pe arbitrul din această seară.

 

”Am avut un joc excelent, dar acest arbitru a fost penibil, penibil. În toată cariera mea nu am mai întâlnit un caz similar cu cel de azi, nici pe teren, nici la televizor”, a răbufnit Camora, la flash-interviul de pe Look Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.