JSport.roJSport.ro

DSC_0384Peste 5.000 de oameni sunt aşteptaţi în centrul Clujului, peste câteva ore, la un miting organizat de fanii Universităţii, care vor să atragă atenţia asupra situaţiei echipei lor de suflet.

În această dimineaţă, însă, au apărut şi zvonuri cu privire la o eventuală participare chiar a primarului Emil Boc, edilul venind cu lămuriri în acest sens după ce suporterii lui „U” nu au primit deloc bine această veste.

„Nu am discutat sau confirmat nimănui participarea mea la mitingul pentru ‘U’ Cluj. Am aprobat legal acest miting și înțeleg îngrijorarea suporterilor Universității. Consider că oamenii politici sau cei cu responsabilități administrative în oraș nu trebuie să participe la astfel de acțiuni pentru a nu deturna sensul și scopul real al mitingului. Este o manifestare a suporterilor și nu a politicienilor. De asemenea, doresc să transmit pe această cale faptul că Universitatea Cluj nu va dispărea NICIODATĂ. În cazul în care actuala formulă nu va mai putea funcționa, atunci suntem pregătiți cu o soluție alternativă pentru continuitatea Universității Cluj. Această afirmație se bazează pe faptul că Primăria și Consiliul Local sunt proprietarii brand-ului ‘U’ și, în consecință, ‘U’ nu va dispărea”, a declarat primarul Clujului.

La evenimentul organizat sub denumirea „Dacă n-ar fi ’U’…” şi-au anunţat participarea numeroşi sportivi de la secţiile CS „U” Cluj, dar nu vor lipsi nici componenţii echipei de fotbal. Traseul pe care îl vor urma suporterii în această seară va fi Piaţa Unirii (platoul pietonal) – Bd. Eroilor (pietonal) – str. Baba Novac – Bd. 21 Decembrie 1989 – str. Memorandumului – str. Petru Maior – Piaața Lucian Blaga – str. Napoca – Piaţa Unirii.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.