foto: gsp.ro

Ratarea promovării în Liga 1 va produce, aşa cum era de aşteptat, mai multe schimbări la Universitatea.

Costel Enache şi Daniel Coman, care au plecat la pachet de la Astra Giurgiu, sunt aşteptaţi să facă echipă şi la „U”.

UPDATE

Fostul antrenor al Astrei a oferit o primă reacție pe acest subiect, însă a refuzat să confirme o ofertă reală pe care ar avea-o de la Cluj. Enache încă nu a reziliat contractul cu Astra, iar Lobonţ încă este antrenorul Universităţii.

“Mă mai sună careva, îmi mai trimit nişte link-uri, dar sunt doar speculaţii în acest moment. Pentru mine e ok, “U” e o echipă de tradiţie şi reprezintă un pol al fotbalului din România, dar nu aş putea să confirm ce se spune. Pentru mine e ok dacă cineva are interes, mă simt bine, dar nu am discutat cu nimeni de la echipă”, a spus Costel Enache, pentru Look Sport.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

2 COMENTARII

  1. Enache este un antrenor cu experienţă şi ar dori să lucreze la “U”, un club cu tradiţie, dar în tandem cu Dani Coman ar cântări greu în balanţa financiară a clubului, mai ales acum când sponsorii sunt dezamăgiţi de ratarea calificării. Enache este un profesionist care n-are nimic comun cu “U” sau cu municipiul, lui i-ar trebui timp pentru a cunoaşte pe viu jucătorii în vederea alcătuirii unui lot cu adevărat competitiv. Ar trebui căutat în bucătăria proprie şi convins Cristi Pojar să preia echipa, acesta este dedicat culorilor alb-negre, cunoaşte ce poate fiecare jucător şi are experianţa necesară pentru a se angaja deplin în lupta pentru promovare. O variantă ar fi şi Meszaroş. Oricum, trebuie totul cântărit cu atenţie, dar şi repede, viitorul antrenor va avea cuvântul decisiv în alegerea jucătorilor, ca un imbold pentru sponsorii care vor trebui să fie convinşi că nu se va mai repeta scenariul păgubos din campionatul recent încheiat.

    • Nici Lobont nu are “nimic in comun cu “U” sau cu municipiul”. Io in viata mea nu am vazut antrenor mai slab decat Lobont. N-are nicio legatura cu meseria asta. Sincer, i-as recomanda sa faca altceva, dar nu antrenorat. E complet paralel cu jobul asta. Cristi Pojar e probabil un foarte bun antrenor secund. Si atat. Da, probabil Meszaros ar fi o solutie… Insa hai sa fim seriosi: LA LOT TREBUIE UMBLAT ! Nu vorbesc doar de “aia batrani” (tot respectul pentru cei care au pus suflet incepand cu Liga a 4-a). Dar multi altii din lot n-au treaba cu fotbalul. Eu m-as duce pe mana tinerilor. Am mai pierde probabil un an, dar peste 2 ani am avea un lot OK pentru promovare. Insa, din cat cunosc eu intelectul lui Sabau (cam subtirel….) se va merge din nou pe o carpeala, aduse iar ceva fosile gen Axente sau Szepsi si om mai vedea. Pacat.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.