JSport.roJSport.ro

sanatatea clujSănătatea Cluj a pierdut meciul cu Avântul Reghin, ce a contat pentru etapa a 10-a din seria 5 a Ligii a III-a, scor 1-4, deşi a condus la pauză pe terenul liderului.

Siecoban a înscris golul oaspeţilor în minutul 35, însă mureşenii au făcut o a doua repriză perfectă şi au marcat de patru ori în poarta lui Todoran. Antrenorul Sănătăţii, Marius Semeniuc, nu a putut conta, totuşi, pe mai mulţi titulari obişnuiţi, în frunte cu Florin Dan şi Andrei Ceaca.

“Avem un gust amar după acest meci pentru că au fost două reprize diametral opuse, iar ei au dat şi câteva eurogoluri, practic tot ce a fost pe poartă a fost gol. Asta este, fotbalul e nedrept. Noi am avut şi patru titulari care nu au putut evolua, Dan Matei accidentat, Dan Florin a simţit şi el ceva şi nu a jucat, Lucian Perde a fost răcit, l-am avut suspendat şi pe Ceaca, dar cu ce am improvizat am reuşit să conducem la pauză. Totuşi, nu cred că Reghinul arată ca o echipă care să conducă seria”, a declarat, pentru CJ Sport.ro, antrenorul Sănătăţii, Marius Semeniuc.

“Viruşii” rămân cu 13 puncte în clasament, iar în etapa următoare vor întâlni, la baza Clujana, pe Odorheiu Secuiesc. Meciul va avea loc vineri, de la ora 14:00.

În partida de la Reghin, Marius Semeniuc a contat pe următorii jucători: Todoran- Paul Cristian, Bălătici, Şoş, Bucur-Gât, Kiss Csaba, Cristea, Siecoban-Lupu, Bota. Rezerve: Bentze, Moldovan, Someşan, Crisan, Gaşpar şi Negrea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.