JSport.roJSport.ro
foto: turdanews.net

Zi nefastă pentru nou-promovatele în Liga a IV-a. După Sporting Apahida şi Viitorul Feleacu, Unirea Iclod a pierdut, la rândul ei, primul meci al noului sezon.

Formaţia lui Dorică Marchiş a primit cinci goluri de la CSM Câmpia Turzii, reuşind să marcheze doar unul, deşi a avut câteva ocazii clare la poarta lui Gabriel Rotaru, un portar cu meciuri inclusiv la Steaua Bucureşti.

Cu jucători mai experimentaţi, oaspeţii au fost mai pragmatici în jumătatea Iclodului, elevii lui Valentin Şandru conducând cu 5-0 la un moment dat. Hattrick-ul lui Sebastian Moldovan şi golurile lui Dan Ştefan şi Roberto Rotaru, fiul portarului de la Câmpia Turzii, au adus o victorie CSM-ului care o urcă, deocamdată, pe primul loc în clasament. Pentru Unirea Iclod a redus din diferenţă Vasile Prodan, gazdele păcătuind din plin la finalizare.

“Am avut o grămadă de ocazii, dar nu le-am băgat în poartă. Greşelile din apărare ne-au costat, iar la fiecare şut pe poartă oaspeţii marcau. Când cineva aude că a fost 5-1 se poate gândi la un meci într-o singură direcţie, dar realitatea din teren a fost alta. Am avut vreo şapte-opt ocazii, dintre care vreo trei-patru la 0-0, însă am greşit în apărare şi echipa din Câmpia Turzii ne-a taxat. Asta este, prima experienţă a noastră, probabil că am intrat timizi, am avut trac, pentru că astfel nu îmi explic greşelile copilăreşti pe care le-am făcut”, a precizat antrenorul Iclodului, Dorică Marchiş.

“Am jucat pe un teren dificil, acolo unde multe echipe o să aibă probleme. Am marcat cinci goluri, dar am mai avut şi alte ocazii, puteam să dăm 10 goluri. Au avut şi ei ocazii, dar noi am avut un portar impecabil. Sunt mulţumit de echipă, de atitudinea jucătorilor, au fost agresivi, am avut echipă scurtă, adversarul a jucat şi el fotbal şi cred că a fost un meci chiar peste nivelul Ligii a IV-a”, ne-a spus şi tehnicianul oaspeţilor, Valentin Şandru.

CSM Câmpia Turzii

Rotaru G.
Felderean
Cămărăşan
Oroian
Tarcea
Nicola
Tescar
Duma
Câmpian
Moldovan S.
Dan Ştefan

Au mai intrat: Dudaş, Czuli, Crăciun, Rotaru R. Antrenor: Valentin Şandru

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.