JSport.roJSport.ro
foto: Eugen Pop/turdanews.net

Liga a IV-a Cluj şi-a programat, în acest mijloc de săptămână, unica etapă intermediară a turului, cea mai „activă” de până acum, însă, a sezonului.

La patru din cele opt meciuri arbitrii au avut un cuvânt de spus în opinia echipelor învinse, de departe jocul dintre Unirea Triteni şi CSM Câmpia Turzii (2-1) fiind „vedetă” din acest punct de vedere.

„Am avut două penalty-uri clare, un gol valabil. Golul lor al doilea a fost din ofsaid, la un duel unu contra unu nu este eliminat jucătorul advers. A fost o mizerie de arbitraj. Nu am vorbit până acum de arbitraj, e ultima oară când o fac, dar aşa japcă eu n-am văzut. Felicitări domnului Jucan, că bănuiesc ca felicitări pot să-i zic… Îi felicit pe băieţi pentru cum au jucat, dar să ne lase pe noi în pace”, a declarat antrenorul CSM-ului, Valentin Şandru, echipa sa terminând meciul în 10 jucători, Emanuel Moldovan fiind eliminat la scorul de 1-1.

„Eu mă bucur că am bătut a treia oară consecutiv pe Câmpia Turzii. Îi felicit pe băieţii mei pentru victorie şi le urez adversarilor baftă în continuare”, a fost singurul comentariu al lui Andrei Pintilie la adresa acuzaţiilor venite dinspre oaspeţi, antrenorul Unirii fiind suspendat la acest meci, pe care l-a urmărit din tribune.

Un alt joc în care o echipă a acuzat prestaţia arbitrului a fost AS Viile Dejului-CS Floreşti, 2-4. Gazdele au protestat, mai ales, la un penalty neacordat de „central” pentru un henţ pe care l-ar fi făcut floreştenii, în schimb oaspeţii beneficiind de o lovitură de la 11 metri. Formaţia lui Călin Budişan şi-a văzut de joc, însă, şi a bifat o nouă victorie a sezonului, care o menţine lângă Sticla Turda în vârful clasamentului.

Nici meciul de ieri, dintre Sporting Apahida şi Vulturul Mintiu-Gherlii, nu a fost lipsit de probleme de arbitraj, ultimul joc al etapei, Viitorul Feleacu-Armenopolis Gherla, 0-4 (foto mai jos), fiind şi el influenţat de prestaţia arbitrului.

Gherlenii s-au desprins la 2-0 printr-un gol marcat la capătul unei faze în care asistentul a ridicat fanionul pentru câteva secunde, semnalizând un henţ al Armenopolisului. „Centralul” nu l-a văzut însă, iar arbitrul de margine a lăsat fanionul jos apoi, faza a continuat şi oaspeţii au înscris golul care i-a desprins definitiv în învingători. În meciul de la baza „Unirea”, disputat mai degrabă pe întuneric decât pe lumină artificială, s-a înscris şi un gol cu pieptul după o pasă de câteva zeci de metri, Daniel Moldovan fiind autorul acestuia.

De asemenea, „lupii” din Feleacu au ratat şi o lovitură de la 11 metri în prima repriză, prin Chesnoiu, şi au terminat meciul cu un jucător de câmp în poartă, după ce Tulbure a fost eliminat pe final, primind „roşu” în urma unui fault.

Tot în această etapă, Viitorul Mihai Georgescu a reuşit să obţină primul punct al sezonului, după un 4-4 cu Someşul Gilău. Partida a avut loc la Gilău, deşi Viitorul era gazdă, jucătorii lui Mihai Georgescu profitând şi de absenţele din tabăra Someşului, echipă care încă nu a obţinut niciun succes. Sticla Turda a câştigat fără prea mari probleme cu CFR Dej, 5-0, iar Unirea Iclod pare de neoprit, bifând a treia victorie consecutivă, 2-1 cu Arieşul Mihai Viteazu, după un joc pe care oaspeţii l-au terminat în 10, Buglea fiind eliminat.

Detalii de la „U” Cluj 2-Olimpia Gherla puteţi vedea AICI, iar mai jos aveţi rezultatele complete ale etapei a cincea şi marcatorii, plus câteva fotografii de la Viitorul Feleacu-Armenopolis Gherla. De menţionat că ploaia a fost şi ea “interesată” de etapa intermediară a Ligii a IV-a, aceasta fiind prezentă la aproape toate meciurile disputate.

Viile Dejului-CS Floreşti 2-4 (Mânzat, Gujan / Dîrjan P.-2, Kilin, Vălean)

CFR Dej-Sticla Turda 0-5 (Chişu-4, Mărie)

Unirea Triteni-CSM Câmpia Turzii 2-1 (Ceclan, Pruneanu / Dudaş)

Viitorul Mihai Georgescu-Someşul Gilău 4-4 (Fică, Chira-2, Luca / Moldovan-2, Gherman, Pop An.)

Unirea Iclod-Arieşul Mihai Viteazu 2-1 (Dîrjan V., Bărăian / Pintilescu)

Viitorul Feleacu-Armenopolis Gherla 0-4 (Moldovan, Bocoş, Bălan, Goga)

“U” Cluj 2-Olimpia Gherla 1-3 (Marin Vl. / Szabo-2, Mureşan C.)

Sporting Apahida-Vulturul Mintiu Gherlii 5-2 (Bondor-4, Bold / Rus Al., Fărcaş Ov.)

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.