JSport.roJSport.ro

Etapa a 27-a a Ligii a IV-a a programat până acum trei meciuri, în două dintre ele marcându-se 25 de goluri.

Aseară Unirea Iclod s-a impus cu 9-2 în faţa Viitorului Feleacu, iar astăzi Sticla Turda a câştigat cu 13-1 meciul cu Vulturul Mintiu-Gherlii.

Jocul dintre Feleacu şi Iclod a fost un antrenament bun pentru oaspeţi, care au prfotat şi ei de problemele de lot pe care “lupii” le au la fiecare meci. Cotuţ şi Vali Dîrjan şi-au văzut de treabă în atacul Iclodului şi au marcat opt dintre cele nouă goluri ale echipei lor, cu o menţiune specială pentru cele cinci reuşite ale lui Cotuţ. Patrick Pop a înscris celălalt gol al Unirii, în timp ce Alex Radu şi Rad au fost marcatorii Feleacului.

În această dimineaţă, un “antrenament” şi mai bun decât al Iclodului l-a făcut Sticla Turda, învingătoare cu 13-1 în faţa Vulturului Mintiu Gherlii. Deşi oaspeţii au fost mai periculoşi în primele minute, atunci când au avut şi o bară, turdenii au marcat de şase ori până la pauză. Alte şapte goluri au venit în repriza a doua, pentru încă un meci pregătitor în vederea barajului de promovare.

Chişu a înscris de cinci ori, Mărie şi Silaghi de două ori, în timp ce Savu, Florin Dan, Marcu şi Rus au fost ceilalţi marcatori ai turdenilor. Golul lui Bouros a închis meciul la 13-1 pentru turdeni, care se gândesc doar la barajul de luna viitoare.

În celălalt meci al zilei, CSM Câmpia Turzii-Someşul Gilău s-a încheiat 1-2. După eşecul clar cu Sticla Turda din etapa trecută, gilăuanii au reînceput să câştige în Liga a IV-a, “dubla” lui Miron făcând diferenţa încă din prima repriză. De altfel, Emanuel Moldovan a redus din handicap tot până la pauză, într-un meci în care pragmatismul şi plusul de atitudine al oaspeţilor au fost decisive.

“Sârmarii” au avut ghinion atunci când mingea a lovit şi bara, dar gilăuanii au fost cei care au plecat cu trei puncte muncite de la Câmpia Turzii.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.