JSport.roJSport.ro

Turul Ligii a IV-a Cluj programează o singură etapă intermediară, care se va disputa astăzi şi mâine.

Runda a cincea a sezonului debutează în această după-amiază, Sporting Apahida şi Vulturul Mintiu-Gherlii urmând să se întâlnească în meci direct, de la ora 17:00.

Etapa continuă mâine, cu şase meciuri de la aceeaşi oră şi o inversare a terenului de joc. Viitorul Mihai Georgescu şi Someşul Gilău ar fi trebuit să aibă loc la Cluj-Napoca, însă gazdele de la Viitorul vor merge la Gilău pentru a disputa această partidă, pe terenul adversarului.

„U” Cluj 2-Olimpia Gherla pare derby-ul acestei etape, gherlenii având o misiune dificilă în încercarea de a recupera punctele pierdute surprinzător, cu Unirea Iclod, în weekend. Viile Dejului-CS Floreşti şi CFR Dej-Sticla Turda sunt două partide în care, teoretic, cele două candidate la promovare ar trebui să obţină câte trei puncte, în timp ce Unirea Triteni-CSM Câmpia Turzii şi Unirea Iclod-Arieşul Mihai Viteazu par alte două dueluri echilibrate.

Etapa se va încheia în nocturnă, de la ora 20:30, cu meciul dintre Viitorul Feleacu şi Armenopolis Gherla, ce se va disputa la baza „Unirea”.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.