JSport.roJSport.ro
foto: facebook/cfr dej

Etapa a doua a Ligii a IV-a a programat, sâmbătă dimineaţă, cinci meciuri la aceeaşi oră, în toate marcându-se minim patru goluri.

Au fost trei victorii ale oaspeţilor, un egal şi un succes al gazdelor, Sticla Arieşul Turda realizând scorul zilei, 8-0 cu Sporting Apahida.

Diferenţa de valoare s-a văzut pe stadionul „Municipal”, portarul oaspeţilor, Marius Nicoară, chiar limitând proporţiile scorului prin câteva parade. Două goluri pentru Chişu, două pentru Florin Dan şi câte unul pentru Silaghi, Lăkătuş, Mărie şi Tot au urcat, momentan, formaţia turdeană pe primul loc în clasament datorită golaverajului.

Un alt meci tot cu opt goluri a fost la Gilău, acolo unde Someşul şi Unirea Iclod au terminat la egalitate un joc spectaculos, 4-4. Oaspeţii se pot considera nemulţumiţi, însă, că nu au plecat cu toate punctele, aceştia conducând cu 2-0 la pauză. Eliminarea lui Florin Dobocan însă, din partea a doua a meciului, fază la care Someşul a primit penalty, avea să fie decisivă pentru soarta acestei partide, jucătorii lui Rareş Mateş profitând din plin de şansa ivită. Pe final, însă, Unirea a înscris golul care i-a adus totuşi un punct din acest joc, primul din acest sezon al echipei nou-promovate. Dacă Vali Dîrjan şi Vlad Porumb au marcat, fiecare, câte două goluri pentru Unirea Iclod, Chiorean a dat şi el o “dublă” pentru gilăuani, Niste şi Fertea fiind ceilalţi marcatori ai Someşului.

„U” Cluj 2 a obţinut primele puncte ale sezonului datorită unei victorii, 3-2, pe terenul celor de la CSM Câmpia Turzii. Jucătorii lui Călin Sălăgean au făcut uitată înfrângerea cu Sticla Turda din etapa trecută graţie reuşitelor lui Cobârzan, Saroşi şi Pintea, pentru CSM marcând doar Ştefan Dan şi Robert Rotaru. Inferiori în special din punct de vedere fizic în acest joc, gazdele au încasat şi două goluri în doar două minute, înscriind mai apoi doar o singură dată în timpul rămas.

Olimpia Gherla a ajuns şi ea la şase puncte în clasament după primele două etape, elevii lui Adrian Trif câştigând, 3-1, pe terenul celor de la Viile Dejului. „Dubla” lui Szabo şi golul lui Dascăl au securizat cele trei puncte pentru gherleni, formaţia dejeană egalând la unu, la un moment dat, cu golul din minutul şapte al lui Mureşan.

Cealaltă echipă din Dej, CFR, are un start perfect de sezon însă, alb-vişiniii câştigând cu 6-2, în deplasare, pe terenul Viitorului Feleacu. Cu juniorul Ionuţ Poleac în mare formă, marcator a unui hattrick, oaspeţii şi-au făcut meciul uşor, „dubla” lui Prodan şi golul lui Cosmin Câmpean făcând ca CFR Dej să aibă unul dintre cele mai bune starturi de campionat din istorie. Impactul cu Liga a IV-a pare prea mare pentru Viitorul Feleacu, cel puţin la începutul acestui sezon, în jocul disputat la baza „Unirea” marcând de două ori Mariş pentru „lupi”, reveniţi după un an de pauză în acest eşalon.

Ultimele trei meciuri ale etapei a doua se vor disputa mâine, CS Floreşti-Unirea Triteni, Armenopolis Gherla-Viitorul Mihai Georgescu şi Vulturul Mintiu-Gherlii – Arieşul Mihai Viteazu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.