JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a obţinut o victorie importantă pe terenul Recoltei Dorolţ, ultima clasată, însă echipă care nu a pierdut în runda precedentă în faţa Comunei Recea.

Elevii lui Marius Semeniuc s-au impus cu 1-0 în meciul din etapa a doua a returului, şi au profitat de înfrângerile celor de la FC Zalău, 1-2 la Mediaş, şi mai ales FC Hermannstadt, 0-1 cu ASA Târgu Mureş II.

Astfel, „viruşii verzi” s-au apropiat la doar patru puncte de primul loc în clasament, Raul Vitan fiind marcatorul clujenilor în meciul de pe terenul formaţiei din Satu Mare. Pragmatismul a dominat jocul Sănătăţii la Dorolţ, echipă care a avut trei absenţe de bază, Ciupe, Negru şi Ceaca.

„Era păcat să nu venim cu trei puncte de aici, deşi nu am avut cel mai bun lot la îndemână. Ne-am prezentat cu jucătorii avuţi la dispoziţie şi a trebuit să câştigăm. Am fost pragmatici, am reuşit să facem diferenţa, pentru că prea multe ocazii, sincer, nu am prea avut. Jocul, în schimb, a fost bun pentru o partidă în deplasare şi rezultatul a fost pe măsură. Cei care au venit la meci s-au dăruit, şi-au dat silinţa şi am reuşit să câştigăm”, ne-a spus antrenorul Sănătăţii, după a noua victorie a echipei sale din acest campionat.

Pentru clujeni urmează, vineri, un meci împotriva celor de la FC Bistriţa, o misiune care pare uşoară la prima vedere, bistriţenii abordând returul cu jucători strânşi inclusiv de la Liga a IV-a.

Sănătatea Cluj

Lăzăreanu
Deneş
Misăraş
Matei
Bucur
Lazăr
Bălătici
Flueraş
Lupu
Ititesc
Vitan

Au mai intrat: Someşan, Rus H., Mihăiescu. Rezerve: Todoran-Cotârlă, Şular. Antrenor: Marius Semeniuc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.