JSport.roJSport.ro

Weekendul rezultatelor surpriză în Liga a IV-a a continuat şi duminică, CS Floreşti, a patra clasată, obţinând doar o remiză din meciul cu Viitorul Mihai Georgescu, 3-3, penultimul loc în clasament.

Acest egal este cu atât mai surprinzător cu cât gazdele conduceau cu 3-0 după 45 de minute, însă relaxarea care s-a instalat în rândul elevilor lui Călin Budişan după pauză avea să-i coste pe aceştia victoria.

Viitorul, care a încasat 26 de goluri în primele două meciuri din acest an, a profitat pe deplin de slăbiciunile floreştenilor din a doua repriză, însă a avut şi noroc pe final, Roman ratând un penalty pentru gazde la scorul de 3-3. Pentru ocupanta poziţiei a patra în clasament au înscris astăzi Nuţ, două goluri, şi Răzvan Truşcă, în timp ce Georgiu a marcat şi el o „dublă” pentru Viitorul, scoţând şi un penalty transformat chiar de portarul Angeru.

Această remiză a surprins pe toată lumea, nici măcar oaspeţii nemaicrezând că mai pot obţine ceva după cum au decurs ostilităţile în primele 45 de minute, dezamăgirea fiind imensă, pe de altă parte, în rândurile floreştenilor.

„Nimeni nu şi-a imaginat un astfel de rezultat, nici noi şi nici măcar ei. Am făcut un joc foarte slab însă, toată lumea s-a remarcat negativ astăzi. A fost ceva înspăimântător, mai ales în a doua repriză, şi cred că am făcut cel mai slab joc al nostru de la înfiinţarea echipei. Am avut 3-0 la pauză, dar relaxarea, plus suficienţa că întâlnim un adversar mai slab şi un pic de ghinion s-au transformat într-o combinaţie letală. Am avut foarte multe ocazii, iar ei au ajuns de trei ori la poartă şi au marcat trei goluri. Ăsta-i fotbalul, ne-am făcut viaţa grea în stilul specific românesc. Bun, am avut şi un lot extrem de restrâns, o formulă inedită, însă jocul slab rămâne”, ne-a spus antrenorul Floreştiului, Călin Budişan, echipa sa nereuşind să profite de pasul greşit al Olimpiei Gherla.

„Noi suntem echipa revenilor spectaculoase, ce să zic? Când am văzut cum am început meciul am zis că pierdem iar, asta e, dar ne-am revenit spectaculos după pauză, chiar nu m-am aşteptat nici eu. Evident, şi pe o relaxare a lor, dar i-am prins de trei ori şi le-am dat trei goluri, plus că am apărat şi un penalty pe final. A fost un meci spectaculos, frumos, şi cred că am meritat acest punct după cum s-a jucat în a doua repriză. La pauză le-am spus că nu-i totul pierdut, că se poate, mai ales că i-am văzut şi pe cei de la Floreşti că nu au turat motoarele, însă azi l-am avut MVP pe Georgiu, pe care vreau să-l felicit”, a declarat şi antrenorul Viitorului, Laurenţiu Văidean, în sfârşit fericit după un joc al echipei sale.

În runda următoare ambele formaţii vor juca miercuri, 15 martie, CS Floreşti în deplasare cu Ardealul, iar Viitorul pe teren propriu cu cealaltă revelaţie a weekendului, AS Viile Dejului.

CS Floreşti

Aranyosi
Corpodean
Cîmpean
Truşcă R.
Lăcătuş
Toader
Rus Cl.
Părăvan
Nuţ
Dîrjan
Frătean

Au mai intrat: Truşcă Ad., Roman, Sâsăeac, Pojar. Antrenor: Călin Budişan

Viitorul Mihai Georgescu

Angeru
Georgiu
Rotar
Oltean
Dumitru
Budean
Păun
Tiseliţă
Oprescu
Nistor
Popa

Au mai intrat: Jurcă, Hacicu, Bedelean. Antrenor: Laurenţiu Văidean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.