JSport.roJSport.ro

IMG_5345Clujenii amatori de fotbal şi de distracţie sunt aşteptaţi începând de mâine, până în 10 iulie, pe Cluj Arena, acolo unde pot viziona toate meciurile Campionatului European din Franţa.

Cele trei partide din fiecare zi vor fi asezonate cu diverse activităţi pentru public, pe stadion urmând să existe o tiroliană de pe o peluză pe alta şi un balon cu aer cald ce va fi înălţat la aproximativ 100 de metri. De asemenea, vor exista ateliere de face-painting şi escaladă pentru copii, activităţi de zumba pentru femei şi copii, dar şi o zonă de relaxare cu paturi pentru masaj. Vor exista pe stadion băutură şi mâncare, iar fanii echipei naţionale care vor veni îmbrăcaţi în galben vor avea posibilitatea să câştige chiar şi o excursie în Olanda.

„Ideea acestui proiect ne-a venit undeva prin februarie. Nu ştiu dacă a mai fost un astfel de eveniment, prin prisma faptului că va dura 30 de zile. Vor fi difuzate toate meciurile de la Euro şi, pentru că polul de atracţie sunt meciurile României, ne-am gândit să acoperăm partidele mai puţin interesante şi am pregătit o serie de activităţi conexe, de tip ’family’. Suntem conştienţi că ne-am înhămat la o treabă foarte grea, sigur vor apărea şi mici probleme, dar sunt sigur că le vom putea rezolva”, a declarat managerul acestui proiect, Marius Mândraş.

Intrarea spectatorilor va fi liberă, iar organizatorii au în plan ca toate aceste activităţi conexe de pe stadion să aibă o durată zilnică de cel puţin 10 ore, ele urmând să înceapă chiar şi de la ora 12:00 în anumite zile.

„Este un eveniment dezvoltat pe ramuri, astfel de evenimente se întâmplă în toată Europa, iar Cluj Arena este o locaţie care poate asigura participarea a mii de oameni. Vor exista oameni de la securitate, o ambulanţă va fi prezentă în permanenţă la stadion şi îi aşteptăm în număr cât mai mare pe fanii Naţionalei”, a spus şi directorul Cluj Arena, Radu Raţiu.

Intrarea se va face pe la tribuna 1, iar în funcţie de numărul fanilor s-ar putea deschide şi alte porţi ale stadionului. De menţionat şi că va exista inclusiv un campionat de mini-fotbal, la care vor participa 16 echipe, însă doar finala s-ar putea juca pe gazon, celelalte meciuri urmând să se desfăşoare pe un teren amplasat în spatele unei porţi. Meciurile de la Euro vor fi transmise atât pe cele două tabele electronice ale stadionului, cât şi pe un ecran care va fi amplasat în faţa tribunei 1.

Primul joc ce poate fi urmărit pe Cluj Arena va fi Franţa – România, mâine seară, de la ora 22:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.