JSport.roJSport.ro

Răzvan Horj este privit ca o mare speranță a fotbalului românesc, dar fundașul nu a prins lotul în niciun meci al CFR-ului din acest sezon, deși a convins în ediția trecută. Mai mult, Horj este nemulțumit de salariul său, unul minuscul în comparație cu noii veniți. În iarnă, tânărul jucător va intra în ultimele șase luni de contract, dar refuză se semneze prelungirea și este tentat să aleagă FCSB, unde e dorit de patronul echipei.

Explicațiile pentru situația în care a ajuns Horj se bat cap în cap. Fotbalistul nu are impresar. În aceste condiții, persoana care îi reprezintă interesele este tatăl său. Apropiații apărătorului susțin că lui Răzvan i s-au propus niște agenți agreați de club, dar părintele fotbalistului a refuzat categoric ca fiul său să semneze cu aceștia și, implict, să-și prelungească contractul cu echipa din Gruia. Acesta ar fi motivul pentru care Horj a ajuns să privească meciurile ardelenilor din tribune.

Bogdan Mara, omul responsabil cu transferurile la CFR, are o altă variantă. „Răzvan se antrenează cu echipa mare, dar numai Dan Petrescu decide cine joacă. Concurența e mare la CFR, iar Horj nu avea cum să prindă echipa în fața lui Vinicius sau Mureșan, pentru că am avut cea mai bună apărare până la meciul cu Timișoara. Vom vedea de acum încolo. Nimeni nu e favorizat, ați văzut asta la Dan (n.r.-Petrescu), dar alegerea e grea, pentru că avem variante, iar pe bancă nu poți așeza doi stoperi. Este adevărat că Horj nu are impresar, dar asta nu are legătură cu faptul că nu joacă”, a susținut Mara pentru CjSport.ro.

Becali îl curtează în continuare

De acest blocaj ar putea profita FCSB, tocmai rivala CFR-ului în lupta pentru campionat. Patronul Gigi Becali și-a exprimat în dese rânduri admirația față de fotbalistul în vârstă de 21 de ani, dar acum vrea să treacă și la fapte. Finanțatorul stelist este la curent cu situația lui Răzvan și are intenția să profite de faptul că ar putea semna din iarnă cu Horj, fără nicio piedică, pentru că acesta va intra în ultimele șase luni. În plus, fotbalistul are un venit lunar derizoriu, ce abia depășește 1.000 de euro. În comparație, Vinicius, Vlad sau Luchin, adică concurenții săi pe post transferați în această vară, câștigă fiecare peste 10.000 de euro pe lună!

A cerut să joace cu „U”

Maramureșeanul nu se mai încadrează în regula jucătorului tânăr, dar e privit ca un stoper de viitor, iar la FCSB ar avea un avantaj în fața lui Artur Jorge sau Planic, opțiuni privite cu neîncredere de Becali. Horj e stângaci, are detentă și e văzut ca un fundaș tehnic ce poate evolua și în banda stângă. Dacă în sezonul trecut a prins 28 de prezențe în tricoul clujenilor, în toate competițiile, în actuala stagiune a fost ignorat complet. Deși se antrenează sub comanda lui Dan Petrescu, Horj nu a fost inclus în lot în niciun meci din această stagiune. Tânărul a cerut să fie lăsat să evolueze împotriva Universității Cluj, în derby-ul cu CFR II, meci în care a avut o evoluție apreciată.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

 1. 1. Camora, Paun, Nouvier si-au prelungit contractul si au renegociat salariul
  2. DP nu este nici Reghe, nici Dica sa-i faca patronul echipa.
  3. “in derby-ul cu cfr II…a avut o evolutie apreciata” – in liga a 3-a.
  4. “Patronul Gigi Becali și-a exprimat în dese rânduri admirația față de fotbalist..” – practica arhicunoscuta a carturarului-penal inaintea meciurilor FCSB-ului cu alte echipe.
  5. Suntem alaturi de conducere, antrenor si echipa.

 2. Prietene… Intrebati-l pe Horj… Jiji vorbeste aproape saptamanal cu Razvan, nu e nicio practica, ca baiatul nu joaca deloc. Ce spui tu aici nu are nici o legatura cu se scrie in articol, unde e vb de ce i-au facut lui Razvan. As vrea sa cred ca nu e adevarat, dar din pacate asa e…… Dan Petrescu nu e Reghe pentru ca e ANTRENOR, dar fotbalul romanesc e o mare FAMILIE, daca vrei sa intelegi…. Trebuie sa fim „alaturi de conducere, antrenor si echipa”, OK!!!, dar nu trebuie sa fim prosti sau orbi. Vorbesti de parca Mara a scris comentariul :))))))

 3. Stiam ca este interzis sa iei legatura cu jucatori de la alte cluburi aflati sub contract. Dar daca-i asa, sa se bucure si el de “onoarea” de a juca la FCSB si de a semna, asta obligatoriu, cu doamna impresar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.