JSport.roJSport.ro

Liga a III-a, seria a V-a, ar putea avea la start cinci echipe din judeţul Cluj în următorul sezon competiţional.

Incertitudinea existentă în jurul Unirii Jucu nu a dus la neînscrierea în campionat a echipei, mai ales după ce finanţatorul Mircea Maier a întâmpinat probleme în a muta „proiectul Jucu” la Zalău. Astfel, reprezentanţii Unirii au înscris echipa clujeană în Liga a III-a chiar în ziua în care expira termenul limită, lucru confirmat pentru CJSport.ro atât de reprezentanţii FRF, cât şi de cei ai formaţiei jucane.

Problema echipei alb-negre este dată, însă, de locul în care aceasta îşi va disputa meciurile de pe teren propriu în sezonul următor. Cel mai probabil, Unirea nu va mai evolua pe stadionul din Jucu, având în vedere relaţia nu tocmai cordială existentă între patronul echipei de fotbal şi primarul Valentin Pojar. Primăria comunei clujene, presată şi de Curtea de Conturi, a refuzat să mai finanţeze echipa de fotbal în primăvară, lucru care l-a nemulţumit pe Maier, acesta anunţându-şi plecarea de la Jucu încă înainte de finalul sezonului trecut.

Cluj-Napoca ar fi una dintre variantele Unirii Jucu, însă aici echipa ar întâmpina probleme legate de stadion, bazele „CMC” şi „Clujana”, două dintre eventualele posibilităţi, urmând să fie terenurile de joc ale echipei a doua a CFR-ului, respectiv Sănătăţii Cluj. Nu este exclusă, astfel, nici o mutare a echipei pe un stadion dintr-un alt judeţ, într-o săptămână oficialii Unirii sperând să găsească o variantă finală.

„Oricum, jucătorii aflaţi sub contract cu Unirea se află în probe la alte echipe, aşa că ei oricum se antrenează în aceste zile. Când se va şti ceva concret în legătură cu viitorul Unirii şi vom stabili şi un antrenor, atunci ei se vor întoarce pregătiţi fizic la noi, urmând doar să lucrăm la omogenitatea echipei prin câteva meciuri amicale. Deocamdată nu ştim ce se va întâmpla, sperăm ca într-o săptămână să putem stabili mai multe”, ne-a spus un oficial al Unirii.

Liga a III-a va începe în 26 august, toate echipele clujene urmând să evolueze în seria a V-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.