JSport.roJSport.ro

Fostul președinte al CFR-ului a devenit, zilele trecute, noul director general al clubului. La această oră, conducerea clujenilor este împărțită în două tabere. Cei vechi și cei noi își împart influența. În această concurență pentru putere, Iuliu Mureșan a câștigat, recent, o bătălie, după ce a fost învestit cu funcția de director general. Schimbarea urmează să fie oficializată.

Până acum, s-a speculat că Iuliu Mureșan a fost tras pe linie moartă și că se va transforma într-un simplu membru din cadrul Consiliului de Administrație al „feroviarilor”. Însă, situația omului cu care CFR a câștigat nouă trofee s-a schimbat semnificativ, asta după ce au avut loc niște discuții aprinse în cadrul clubului.

În urma dezbaterilor, s-a decis ca Iuliu Mureșan să primească rolul de director general, o hotărăre care, important de specificat, încă nu este oficială, dar urmează să fie confirmată în curând. Din această nouă poziție, Iuliu Mureșan va lua deciziile zilnice din cadrul echipei. Acesta va administra efectiv societatea și va avea drept de semnătură, cu mențiunea că schimbările importante se vor stabili doar în cadrul Consiliului de Administrație, format din cinci persoane: Marian Băgăcean (președinte), Marian Copilu (vicepreședinte), Iuliu Mureșan (director general), Ștefan Gadola (membru) și un avocat bucureștean.

Cei cinci își vor împărți responsabilitățile executive, dar aspectele majore le vor statua împreună. Totodată, în viitorul apropiat se va limpezi și statutul oficial al lui Bogdan Mara, principalul responsabil cu transferurile la CFR.

Bobar și Bilașco, șefi la CFR II

Alte noutăți vin de la echipa a doua a CFR-ului, o grupare care va dispune de o conducere autonomă. Cristi Bobar, fost dinamovist, va ocupa postul de director general, alături de Marius Bilașco, care va fi președintele echipei „mici”. Gruparea va fi antrenată de Gică Barbu, fostul antrenor al Universității Cluj, tocmai echipa cu care CFR II se va duela în Liga a 3-a. O postură inedită pentru fostul tehnician „U”-ist.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Dan Petrescu este om cu caracter si nu trebuie sa le bage in seama,trebuie sa le arate contrarul.Sint convins ca asa o sa fie si avem incredere in el.Sint un fan de la tara si sint mindru ca avem o echipa in zona noastra si un antrenor ca .Multumesc clubului CFR si imi pare rau ca nu am putut sa imi iau un abonament pt tot sezonul ca sa vad toate meciurile si sa pot sustine si eu echipa.Multesc CFR si multa bafta sa luati titlul si cupa si tot ce se poate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.