JSport.roJSport.ro

IMG_1162Unirea Jucu va continua în Liga a III-a datorită foştilor investitori de la Viitorul Feleacu, echipa care a ratat în prelungiri promovarea din Liga a IV-a.

După ce noul primar al Jucului, Valentin Pojar, a anunţat că Unirea va putea continua în al treilea eşalon fotbalistic doar dacă echipa va fi preluată de un investitor, compania clujeană care a sprijinit Viitorul Feleacu în sezonul trecut a decis să se implice activ la Jucu.

Actele de preluare a clubului au fost finalizate, iar la Unirea au ajuns şi jucătorii care au evoluat pentru Viitorul Feleacu în campionatul precedent. Aceştia, alături de cei 11 jucători care mai au contracte valide cu Unirea Jucu, se vor prezenta la primul antrenament al echipei marţi seară, la ora 18:00. Antrenor al formaţiei de Liga a III-a este Alpar Meszaros, aşa cum CJSport.ro a anunţat săptămâna trecută, iar director sportiv a fost instalat Mircea Morar.

Noul sponsor al Unirii va plăti, în primul rând, salariile jucătorilor şi ale staff-ului tehnic, în timp ce Primăria din Jucu va pune la dispoziţie baza sportivă şi va asigura câteva cheltuieli minimale, necesare pentru buna funcţionare clubului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.