JSport.roJSport.ro

Unirea Dej a încheiat în genunchi turul seriei a cincea din Liga a III-a, cu opt înfrângeri consecutive, dar totul pare că va lua o turnură fericită în această iarnă.

Finanţatorul Mircea Itu, cel care a dus greul la formaţia dejeană în ultimii ani, a reuşit să convingă doi oameni de afaceri din Italia să investească la ocupanta penultimului loc în clasament.

Se pare că, după mai multe runde de discuţii, cele două părţi ar fi ajuns la o înţelegere, iar italienii au şi stabilit un buget pentru retur. Ba mai mult, pe banca Unirii va fi instalat un antrenor tot din Peninsulă, Tommaso Volpi, cel care ar fi şi asistat la ultimul meci al dejenilor din acest tur, înfrângerea de la Alba Iulia cu Performanţa Ighiu.

Tommaso Volpi/foto: pagina personală de Facebook

Volpi (foto alăturat) a jucat 12 ani pentru Sampdoria şi a fost coleg acolo, printre alţii, cu Gianluca Vialli şi Roberto Mancini în anii ’80 şi ’90, iar acum va veni la Unirea Dej.

„E un proiect destul de bun şi în proporţie de 90% lucrurile sunt clare. Din ce ştiu s-a discutat şi de transferuri, minim cinci jucători urmând să fie aduşi, iar italienii vor asigura investiţia pentru retur”, ne-a precizat o sursă din interiorul clubului.

Lângă echipă va rămâne şi Mircea Itu, care se va ocupa de partea administrativă a Unirii Dej, ultimele detalii urmând să fie puse la punct la începutul anului 2018.

Cel mai probabil, reunirea lotului va avea loc în jurul datei de 20 ianuarie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.