JSport.roJSport.ro

IMG_1367Viitorul Feleacu, surpriza plăcută din acest retur al Ligii a IV-a, îşi vede în continuare de drum şi a mai făcut un pas important spre primele locuri ale clasamentului. Elevii lui Lucian Roşu au câştigat un meci dificil pe terenul Industriei Sârmei Câmpia Turzii, 3-1, cu această victorie reuşind să o egaleze la puncte pe Armenopolis Gherla, care are, totuşi, un meci mai puţin disputat.

Viitorul a trăit periculos, însă, în prima repriză de la Câmpia Turzii, Burz şi colegii săi putându-se declara mulţumiţi că au intrat cu 0-0 la pauză, gazdele ratând câteva ocazii importante de gol. Scăpaţi de sub presiunea ISCT-ului, oaspeţii au început să-şi regăsească ritmul în partea a doua a jocului, ajutaţi, ce-i drept, şi de două penalty-uri făcute de adversari, care aveau să rămână şi în inferioritate numerică.

„Dubla” lui Danciu şi reuşita lui Rusu au securizat, însă, trei puncte imense pentru formaţia din Feleacu, care începe să emită pretenţii tot mai mari în lupta la promovare. De partea cealaltă, eliminarea lui Cecălăcean avea să fie decisivă în economia partidei pentru „sârmari”, jucătorii lui Valentin Şandru nereuşind decât să marcheze golul de onoare pe finalul partidei, autor Florin Dan, tehnicianul ISCT-ului fiind mulţumit, însă, de un aspect important din meci.

„Am jucat cu opt juniori astăzi, copii de 16, 17 ani, de fapt vrem să schimbăm din mers strategia şi să punem baza pe juniorii noştri, să crească lângă Cecălăcean, lângă Oroian, Marcu, să ne bazăm mai mult pe jucători din pepiniera proprie. E îmbucurător că am reuşit să dominăm în prima repriză cu opt juniori în teren, însă au greşit tocmai jucătorii cu experienţă. Am jucat de la egal la egal cu Feleacu până am făcut două penalty-uri prosteşti, între ele venind şi cartonaşul roşu şi asta a fost istoria meciului. Am avut şi trei ocazii clare în prima repriză prin Baba, dar nu am băgat-o în poartă şi aşa a fost să fie”, ne-a spus tehnicianul „sârmarilor”.

„Am făcut o primă repriză destul de subţire, cu ocazii ale gazdelor, un 0-0 la pauză norocos pentru noi, aş putea spune. În partea a doua, însă, băieţii şi-au revenit, au jucat cam ce trebuia să joace încă de la început, poate şi presiunea locului pe care ne aflăm a avut un rol determinant la început, însă şi gazdele au arătat ca o echipă închegată, chiar dacă am înţeles că le-au lipsit câţiva jucători, au arătat foarte bine. Se putea şi mai bine azi, dar ne bucură rezultatul, de-acum încolo fiind la mâna noastră”, a declarat şi antrenorul Feleacului, Lucian Roşu, echipa sa pregătindu-se acum pentru derby-ul de săptămâna viitoare, cu liderul Potaissa Turda.

ISCT (potrivit TurdaNews): Ursu – Curta, Cecălăcean, Oroian, Marcu – Mocan, Kovacs, Oltean, Cosma –  Dan.F, Baba. Au mai intrat: Czuli, Olar, Moldovan şi Rus. Antrenor: Valentin Şandru

Au mai jucat: Czuli, Olar, Moldovan, Rus

Viitorul: Silaghi – Crişan C, Crişan N, Mureşan, Moldovan D. – Grigoroşcuţă, Vescan – Moldovan H, Goga, Danciu – Burz. Au mai intrat: Macula, Tinteşan, Rusu şi Neamţu. Antrenor: Lucian Roşu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.