JSport.roJSport.ro

sediu UUniversitatea Cluj pare că a scăpat de problemele financiare odată cu venirea investitorilor italieni de la Nilor Group LTD.

Aceştia sunt hotărâţi să preia clubul „şepcilor roşii” şi au virat deja două tranşe de bani în conturi, o garanţie importantă că oamenii de afaceri italieni au planuri serioase cu „U” Cluj. Potrivit ştiridesport.ro, administratorul judiciar al clubului de fotbal, Marieta Anastasescu, s-a înţeles cu reprezentanţii Nilor Group pentru o sumă finală pe care aceştia o vor plăti pentru a stinge toate datoriile Universităţii, următorul pas fiind chiar ieşirea din insolvenţă.

Cel mai probabil, totul va deveni oficial în această săptămână, joi urmând să se judece ultimul termen de intrare în faliment al lui „U” fixat la Tribunalul Botoşani. Stabilit iniţial pentru 26 mai, acest termen a fost preschimbat pentru 12 mai, atunci când Ioan Neag şi Emilian Dolha vor fi anunţaţi că îşi vor primii banii restanţi, la fel ca şi ceilalţi foşti jucători sau antrenori la formaţia clujeană.

Astfel, Universitatea va scăpa de grijile financiare, inclusiv angajaţii şi jucătorii de acum ai clubului urmând să fie plătiţi, problema cea mai mare rămânând de rezolvat doar pe plan sportiv, acolo unde „U” se află pe loc retrogradabil în Liga a III-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

  1. Dacă italienii preiau echipa, se pare că la „U” nu este totul pe roze, unii dintre jucătorii veniți sau chiar crescuți în propria curte se pare că nu înțeleg, sau nu vor să înțeleagă, că fac parte dintr-o familie de tradiție și au posibilitatea să se încadreze definitiv în această tradiție a „Șepcilor Roșii”. Din câte se aude, sunt certuri, neînțelegeri și chiar încăierări între unii jucători, totul lăsându-se cu suspendări chiar înainte de meciurile decisive pentru rămânerea în Liga a doua, se pare, o condiție firească pusă de investitori. E vremea ca, începând cu partida de la Vâlcea, jucătorii, antrenorii și cei care răspund de soarta echipei să abordeze finalul acestui campionat șchiop cu gândul că ei pot și trebuie să respecte blazonul „U” și încrederea de care se bucură acest club în Cluj și nu numai. Cei de la Nilor Group trebuie să fie convinși că echipa are valoare, chiar dacă mai sunt necesare implanturi, că saltul calitativ este posibil și că „tribuna” este vocea Cetății care susține efortul general al regăsirii spiritului ”U”. Sâmbătă, „peluza” va oferi înălțime normalității !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.