Adrian Falub a fost demis în startul sezonului trecut de la Universitatea Cluj, după câteva rezultate nesatisfăcătoare, iar acum a revenit la echipă.

Chiar dacă a pierdut un singur meci pe banca “şepcilor roşii”, remizele multe dar şi startul prost de sezon avut de “U” au făcut ca echipa să termine anul la doar patru puncte de retrogradare. Antrenorul a început să fie contestat de unii suporteri, iar acest lucru a ajuns şi la urechile sale. Pe final de an, Falub nu a mai rezistat şi le-a transmis un mesaj fanilor.

“Eu şi cu Daniel Stanciu am venit să ducem clubul ăsta în Liga 1 şi ştiu cum să facem. Eu am patru promovări la activ şi anumite rezultate la Universitatea. Chiar dacă sunt o grămadă de oameni care mă contestă, le cer doar o şansă, pentru că nu putem să ducem clubul ăsta în Liga 1 fără sprijinul lor. Nu vreau statui, nu vreau recunoştinţă, le cer răbdare şi o singură şansă. Dar nu cu huiduieli toată ziua şi contestări. Dacă lucrurile nu merg bine, voi fi primul care o să plec. Sunt la mine acasă şi nu vreau să deranjez pe nimeni. Dar nici să fiu eu vinovatul de serviciu. M-am săturat! Când lucrurile nu merg bine, Falub e vinovat, Falub e prost, e slab, nu ştie să antreneze. Spuneţi-mi un antrenor care are rezultate mai bune ca ale mele în liga a doua. Sau în ultimii 15 ani un antrenor cu rezultate mai bune la «U​» Cluj. Am dus echipa de nouă luni neplătită în finala Cupei. Data trecută am promovat de pe locul 10 în liga a doua. Dar eu sunt vinovat şi pentru tot ce s-o întâmplat în trecut. Toată ziua Falub e prostul, Falub e tâmpitul. Ajunge! Nu mai vreau să tac şi să accept lucrurile. Nu mai vreau să fiu vinovatul de serviciu. Am pierdut acasă un singur meci din peste 50”, a spus Falub, la finalul unui an în care fanii Universităţii Cluj au fost greu încercaţi, în primul rând cu ratarea promovării în Liga 1.

Foarte probabil, Adrian Falub va rămâne antrenor la “U” Cluj cel puţin până la vară. “Am avut discuții cu doi antrenori, dar deocamdată ei sunt sub contract. Probabil că dacă nu se va concretiza nimic, voi antrena până la vară”, a precizat tehnicianul Universităţii.

 

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

2 COMENTARII

  1. La o simpla cautare pe https://www.transfermarkt.com/adrian-falub/stationen/trainer/4788/plus/1 se vad rezultatele in antrenorat ale lui Falub la U Cluj(sezonul acesta sunt trecute doar 6 meciuri) si daca calculam, ne dau fix 58 de meciuri ca antrenor la U din care are: 17 victorii,23 de egaluri si 18 infrangeri(incluzand meciurile din mandatul acesta care nu sunt updatate).Daca are motive pentru a se lauda dupa asa palmares….iar cu laudele ca e cel mai tare antrenor din liga a 2-a,Dan Alexa de exemplu are 3 promovari din liga a 2-a(Calarasi,Rapid,Poli Timisoara) si mult mai putine sezoane in antrenorat ca si Falub!

  2. Falub are şi el o parte din vină pentru jocul împiedicat al “studenţilor”, dar el este cu sufletul şi cu toată priceperea alături de echipă. Dacă “U” a ajuns să se lupte pentru a evita retrogradarea, totul a pornit de la valoarea îndoielnică a lotului, de la transferurile neprofesioniste din vară şi de la îndepărtarea unor jucători apropiaţi de simbolul alb-negru Suporterii vor fi şi în primăvară alături de echipă, deşi au suferit mult, dar se aşteaptă o primenire a lotului, aşa cum a tot promis conducerea, cu toate că e dificil să se aducă la echipă jucători valoroşi, căci acest fel de jucători nu prea abundă în fotbalul carpatin, iar cei de afară vin greu, datorită poziţiei universitarilor în clasamentul la zi. Domnul Stanciu are cuvântul !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.