JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a scăpat, cel mai probabil, de principala contracandidată la promovarea în Liga a II-a.

“Studenţii” au câştigat derby-ul de la Cugir, 2-1, după golurile lui Goga şi Florescu, într-un meci în care elevii lui Adrian Falub au muncit serios pentru cele trei puncte.

La final, tehnicianul Universităţii a recunoscut că acesta a fost cel mai greu joc din tur al clujenilor, de altfel bucuria fiind pe măsură în tabăra oaspeţilor după partidă.

“Am câştigat un meci important, nu decisiv, dar foarte important în economia campionatului. Am făcut un meci destul de bun din punct de vedere tactic, ocaziile lor venind pe greşelile noastre, nu pe ceva ce au creat ei şi cred că poate meritam victoria. Astea sunt meciuri pe care trebuie să le câştigi, nu contează cum le joci. Trebuie să fii inteligent, să ştii să blochezi adversarul. Poate că am întâlnit cel mai bun adversar de până acum din această serie, care ne-a pus destul de multe probleme. Trebuie felicitaţi jucătorii, am câştigat pe un teren pe care nu a mai câştigat nimeni şi rămânem în fruntea clasamentului”, a spus Falub, după a noua victorie a Universităţii în acest campionat.

De partea cealaltă, cugirenii s-au simţit frustraţi după acest eşec, tehnicianul Călin Moldovan vorbind despre două lovituri de la 11 metri pe care echipa sa nu le-ar fi primit. Antrenorul Cugirului a spus şi că “U” nu a avut vreo ocazie decât pe final, în opinia sa un egal fiind cel mai echitabil.

“Aveam aşteptări mari de la meciul acesta şi sunt dezamăgit pentru că am luat două goluri foarte uşor, pe naivităţi mari de tot. «U» Cluj nu a avut nicio ocazie de gol, doar după minutul 85, când am început să riscăm. Îmi felicit băieţii pentru cum au jucat, o felicit pe «U» pentru victorie şi cred că e principala candidată la promovare, dar cred că un egal era cel mai echitabil. Am avut şi două situaţii clare de penalty şi nu putem nega evidenţa. Universitatea a dominat în multe momente mijlocul terenului, dar fără a pune poarta în pericol”, a declarat antrenorul cugirenilor.

Până la pauza de iarnă, Universitatea va juca în weekendul următor cu Avântul Reghin, apoi cu Dinamo Bucureşti în Cupa României şi la Galda, în ultima etapă a turului. Mai jos puteţi vedea înregistrarea completă a meciului de la Cugir, cu scuzele de rigoare pentru problemele tehnice întâmpinate pe parcursul acestei transmisiuni, independente de voinţa noastră.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.