Universitatea Cluj va juca, duminică, ultimul meci al anului în Liga a II-a.

“Şepcile roşii” vor evolua pe terenul Viitorului Pandurii Târgu Jiu şi vor să le facă sărbători fericite suporterilor.

După o săptămână în care şi-a criticat jucătorii la finalul meciului cu CSM Reşiţa, Falub speră că i-a făcut să înţeleagă importanţa acestei ultime partide.

“Personal, am aşteptat de mult acest ultim meci. Nu a fost un an foarte bun, dar sper să-l încheiem cu bine. Şi jucătorii ar trebui să aibă o reacţie pentru ce s-a întâmplat în această jumătate de an şi să demonstreze că suntem la U Cluj si pot să câştige un meci, că putem să câştigăm un meci. Când eşti fotbalist ai de demonstrat în fiecare meci. Ei au de demonstrat multe, pentru că nu le-o cerut nimeni să bată pe Real Madrid. Per total, avem 14 meciuri şi am pierdut unul singur de când sunt eu la echipă. Poate că atâta putem”, a spus Falub.

Cu o victorie la Târgu Jiu, antrenorul Universităţii va scăpa de principala grijă de la revenirea la echipă.

“Astăzi suntem în grafic şi putem să ne salvăm de la retrogradare. Dar, cu o victorie duminică, nu ne mai gândim la salvarea de la retrogradare pentru că se poate îndeplini uşor”, a mai declarat antrenorul clujenilor. Viitorul Pandurii-“U” Cluj se joacă duminică, de la ora 17:00 şi nu va fi televizat.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.