JSport.roJSport.ro

foto: numaiu.roSuporterii Universităţii Cluj au decis să organizeze un miting de protest în centrul oraşului, pentru a atrage atenţia asupra situaţiei în care se află echipa lor de suflet.

După mai multe discuţii, fanii „şepcilor roşii” au decis să iasă în stradă chiar în 10 martie, ziua în care se vor judeca, la Tribunalul Botoşani, cererile de intrare în faliment a Universităţii, formulate de către Emilian Dolha şi Ionuţ Neag.

„«Dacă n-ar fi U…»” e mesajul care ar trebui să pună pe gânduri orașul. Cum ar fi viața dacă de mâine nu ar mai exista Universitatea? Răspunsul este de neconceput, deci trebuie să ieșim în stradă! Joi, 10 martie, ora 17,00, Piața Unirii. Vom fi toți acolo și mulți alții împreună cu noi!”, este mesajul adresat suporterilor pe site-ul numaiu.ro. De altfel, afişul special pentru acest miting a început să fie share-uit pe Facebook de către fanii Universităţii, care speră să fie într-un număr cât mai mare.

Ultima acţiune de acest fel a suporterilor a fost în 2012, atunci când 2.000 dintre ei au ieşit în stradă strigând „«U» Cluj nu moare”, însă cea mai mare asistenţă la un miting de protest a fost în ianuarie 2009. Peste 5.000 de fani au umplut atunci centrul Clujului, aceştia cerând un investitor nou şi construcţia unui stadion, totul sub numele de „Marş pentru o idee”.

Joma - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

 1. Așa cum a fost și înainte de U. Ce în secolul XX si XIX și înainte până în vremea dacilor când Napuca nu era decât un vicus, nu s-a putut trăi? Ba încă foarte bine. Oricum în oraș mai este o echipă care merge chiar mai bine ca U și care a și avut rezultate. De ce să nu susțină pe CFR Cluj? Dacă s-ar renunța la rivalitatea asta stupidă s-ar crea o galerie care ar rivaliza cu cea a lui poli sau Dinamo și ar trage clubul in sus mai ales că Clujul nu-și permite mai multe cluburi ca Bucureștiul. Nu încă… dar se mai poate relua de la zero din liga a patra dacă nu mă înșel cum a făcut poli Tim Ripensia Gloria Bistrița sportul studențesc Juventus Venus și altele

  • Amice, tu comentezi de parca ai fi la teatru. Tu vrei sa-mi sugerezi mie, care sunt “U”-ist de aproape 50 de ani , cum ca de maine ar trebui sa tin cu cfr??? Zau? Asa va indobitoceste arpi&muri pe voi ca pe lumea asta e o pace divina si toti trebuie sa sustinem echipa de la sapte strazi? Io zic sa le propui si celor de la Steaua sa tina cu Dinamo, celor de la ManU sa tina cu City si celor de la Atlotico sa tina cu Real. Prietene, vorbim de fotbal, de pasiune, de trairi, de istorie si onoare. Da’ n-ai tu cum sa stii de-astea. Tu esti ceferist de vreo 6-8 ani.

 2. U Cluj…..ce simbol…..ce echipa…..ce oras…Cluj-Napoca…capitala Ardealului, capitala tineretului,…centru universitar….inimi romanesti…oameni simpli…NU SUNTEM PLATITI SA TINEM CU “U”….TOTUL PLEACA DIN SUFLET..DIN INIMA….noi simpli muritori de rand ai urbei Cluj-Napoca …prin vene ne curge ..un sange “alb negru”…indiferent cati bani..cate bogatii ni se vor oferi…in sufletul nostru…vom ramane cu “U” Unica Iubire……Vom fi iarasi ce-am fost si mai milt decat atat”…Haide “U”!

 3. I see you don’t monetize your site, don’t waste your traffic, you can earn additional
  cash every month because you’ve got hi quality content.
  If you want to know how to make extra money, search
  for: Mrdalekjd methods for $$$

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.