JSport.roJSport.ro

CFR Cluj 2 a câştigat cu 2-1 primul meci oficial al anului.

Cu preparatorul fizic Sergiu Coc pe bancă, deţinător, totuşi, al licenţei B de antrenor, feroviarii s-au impus printr-un gol marcat în minutul 83, de Petrila.

În jocul disputat pe baza CMC, bitriţenii au fost mai periculoşi în prima repriză. Alb-albaştrii au ratat şi câteva şanse importante de gol, dar feroviarii au fost cei care au intrat în avantaj la pauză. Potra a marcat în prelungirile primei reprize în urma unui corner, iar imediat după reluare Petrila a lovit bara.

Dacă CFR 2 a marcat în prima parte pe fondul jocului bun al oaspeţilor, bistriţenii au egalat în minutul 55 deşi micii feroviari evoluau mai bine. Veteranul Stoianof a înscris pentru Gloria, dar insistenţa CFR-ului din partea secundă a făcut, până la urmă, diferenţa.

Petrila a marcat golul izbăvitor în minutul 83, iar clujenii au rezistat atacurilor din final ale Gloriei şi a obţinut primele trei puncte ale anului. CFR 2 a urcat, deocamdată, pe locul trei în clasament, cel puţin până duminică, atunci când joacă Miercurea Ciuc.

CFR Cluj 2

Rus Ad.
Ispas
Potra
Rus I.
Milandru
Itu
Dat
Petrila
Pop Ad.
Fica
Cazan

Au mai intrat: Minteuan B., Joca, Coman, Girsik.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.