JSport.roJSport.ro
Stadionul din Floreşti se află între blocuri şi are o singură tribună

Universitatea Cluj o va întâlni mâine pe Someşul Gilău, în etapa a 19-a a Ligii a IV-a, la baza sportivă „Dan Anca”, iar săptămâna viitoare ar fi trebuit să evolueze la Floreşti, împotriva Unirii.

Autorităţile locale din comuna situată la marginea Clujului nu au fost de acord, însă, cu disputarea acestui joc pe terenul din Floreşti, din cauza celebrelor, deja, „măsuri de securitate”.

Mai multe străzi din zonă ar fi trebuit închise pentru a putea fi organizată această partidă, la care era aşteptat un număr ridicat de fani ai Universităţii Cluj, însă chiar în vecinătatea stadionului există blocuri de locuinţe şi un supermarket, astfel că circulaţia riveranilor nu putea fi blocată. Ba mai mult, autorităţile au cerut chiar închiderea respectivului magazin pe timpul desfăşurării meciului, reprezentanţii supermarketului refuzând, însă, categoric acest lucru.

Un alt motiv care a dus la mutarea meciului a fost şi traficul sufocant existent între Cluj-Napoca şi Floreşti, mai ales că partida era programată vineri după-amiaza, când oricum circulaţia auto se desfăşoară extrem de greu în zonă.

În aceste condiţii, Unirea Floreşti va fi considerată gazdă pe baza „Dan Anca”, meciul urmând să se dispute vineri, de la ora 16:00, până atunci “şepcile roşii” având joc mâine, în acelaşi loc, cu Someşul Gilău, de la ora 15:00.

Astfel, Universitatea nu va evolua deloc la Floreşti în acest sezon, partida cu cealaltă echipă din comună desfăşurându-se pe Cluj Arena în tur, deşi floreştenii erau consideraţi gazde.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.