JSport.roJSport.ro
foto: gherlainfo.ro

Olimpia Gherla şi Sticla Arieşul Turda au terminat sezonul din Liga a IV-a pe locurile doi, respectiv trei, după o ultimă etapă în care gherlenii au câştigat la Ardealul, iar Turda a fost surclasată de CS Floreşti.

Aşa cum era de aşteptat, stările de spirit sunt total diferite în cele două tabere. Dacă oficialii Olimpiei sunt bucuroşi pentru obiectivul îndeplinit în ultimele 40 de minute ale campionatului, turdenii, în schimb, simt că au trăit o umilinţă la Floreşti.

Preşedintele gherlenilor, Csaba Kilin, a ţinut să-şi felicite jucătorii pentru că au terminat sezonul „pe locul 1”, Olimpia fiind cea mai bună echipă după „U” Cluj, care a încheiat cu 21 de puncte peste poziţia secundă. Totuşi, Kilin şi-a spus şi marele său regret la finalul acestui campionat.

„E o bucurie mare pentru că am terminat pe locul doi, care poţi să spui că e locul 1 de fapt, pentru că Universitatea Cluj e la un alt nivel. Îi felicit pe băieţi, mai ales pe cei care au rămas alături de echipă şi în momentele grele, sunt mândru de ei şi am avut încredere, pentru că valoare au. Au demonstrat în toate meciurile tari că au valoare, însă acea partidă din Cupa României (n.r.- 2-3 la Cătina, în semifinale) e o dezamăgire totală pentru mine. Sunt bucuros la final de sezon, dar şi dezamăgit că nu am reuşit să facem o finală de Cupă cu Universitatea Cluj”, a declarat preşedintele Olimpiei.

De partea cealaltă, antrenorul Sticlei, Artur Podar, nu şi-a ascuns supărarea după eşecul neaşteptat, cel puţin din punct de vedere al scorului, de la Floreşti, fiind trist pentru munca ştearsă cu buretele într-un singur joc.

“Cel puţin primele două goluri le-am făcut cadou. Sunt total dezamăgit, pentru că să iei chiar cinci goluri… Până la urmă nu are rost să ne ferim de cuvinte, a fost o umilinţă pentru noi. Păcat că un final de campionat se termină cu un asemenea joc şi, după tot ce ai construit, primeşti o asemenea umilinţă. Mi se pare că e o palmă mult prea mare pentru noi şi nu e corect. Sunt momente în care oricât ai sta să le analizezi, nu ştii cum să le iei, plus că apare şi oboseala. Oricum, e final de sezon şi trebuie luat totul per ansamblu, aşa că pot să spun că a fost un sezon reuşit, mai puţin ultima etapă. Vreau să le mulţumesc tuturor, începând de la primar, la consilieri, cei din conducerea clubului şi jucători. Vedem ce se va întâmpla din vară, sunt planuri mari şi sperăm să se şi concretizeze”, ne-a spus tehnicianul turdenilor.

În secţiunea „Clasamente” puteţi vedea cum arată ierarhia finală a Ligii a IV-a, cel mai probabil sezonul viitor urmând să înceapă în 2 septembrie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.