JSport.roJSport.ro
Aşa a arătat gazonul stadionului din Recea

Unirea Dej a pierdut, 2-3, meciul cu ACS Comuna Recea, disputat duminică după-amiază în etapa a 18-a a seriei a cincea din Liga a III-a, însă după un final de infarct.

La intrarea în prelungirile meciului scorul era 1-1, pentru formaţia lui Gheorghe Barbu marcând Giurgean, în minutul 23, iar Kereki a înscris apoi pentru 2-1, în minutul 90+1. Alb-albaştrii au crezut că au dat lovitura, însă două goluri reuşite imediat de către maramureşeni au întors dramatic soarta partidei.

La ultimul dintre ele, venit în minutul 90+4, dejenii au acuzat vehement un fault în atac, însă centralul Denis Haidiner a acordat lovitură liberă pentru gazde, spre uluiala oaspeţilor, după ce jucătorul Dejului a căzut cu mâna pe minge. În urma acelei faze, ACS Comuna Recea a reuşit să câştige meciul, dejenii acuzând vehement modul în care gazdele au marcat golul victoriei.

„A fost japcă ca pe vremuri. Să faci ce să făcea acum 30 de ani, că eu am prins din alea… astea se făceau pe vremuri. Practic, la ultima fază de joc a fost fault clar la un copil de-al meu, ăla de la Recea i-a sărit în spate, a fost ca la K1, iar al meu a căzut pe jos şi ne-am oprit toţi, am zis fault. Când colo, ce să vezi, domnul Haidiner dă henţ, că vezi Doamne, a căzut cu mâna pe minge. O aruncă sus în careu şi ne bat. Bine, şi noi avem bubele noastre, că la acea fază trebuia să respingem, dar e ruşinos ce s-a întâmplat, nu e posibil. În ultimele minute practic nu ne-a mai lăsat să ieşim de-acolo, ba a mai dat şi un 11 metri, însă a venit tuşierul şi i-a stricat ploile arătând ofsaid”, ne-a spus antrenorul Unirii, Gheorghe Barbu, care se gândeşte şi la ce efecte ar putea avea acest rezultat asupra tinerilor săi elevi.

“Păcat de munca noastră în noroiul ăla în care s-a jucat, per total să zicem că un egal era mai echitabil, dar arbitrul le-a facilitat pe final victoria, cei de la Recea nearătând cine ştie ce ca şi joc. E păcat pentru că îi apasă destul de mult psihic pe jucătorii mei, să pierzi în modul ăsta”, a mai precizat tehnicianul dejenilor, la faza din ultimul minut Plăian fiind şi eliminat pentru proteste, Unirea Dej luând în calcul inclusiv un memoriu la FRF pe baza unei eventuale probe video.

Meciul de la Recea s-a disputat astăzi pentru că ploaia căzută sâmbătă a făcut impracticabil terenul, pentru Unirea Dej urmând, săptămâna viitoare, un meci cu Sănătatea Cluj, pe stadionul “Municipal”.

Unirea Dej

Szekely
Plăian
Kovacs
Kereki
Podină
Giurgean
Blaj Al.
Nalaţi
Ferhaoui
Itu C.
Blaj Fl.

Au mai intrat: Suciu, Florin Alexandru, Kokcis, Paul Bogdan. Antrenor: Gheorghe Barbu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.