JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj va fi pregătită tot de Mircea Cojocaru şi la meciul cu Astra de mâine, din Cupa României, dar interimatul ar putea lua sfârşit în această săptămână.

Managerul Universităţii Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a spus marţi dimineaţă că până la meciul cu UTA, de duminică, „şepcile roşii” vor avea un nou antrenor.

Asta chiar dacă tot Cojocaru ar putea sta pe bancă la Arad.

„În patru-cinci zile va fi anunţat noul antrenor, dacă vreţi o noutate. Avem o atmosferă bună la echipă, băieţii s-au antrenat foarte bine de fiecare dată şi ne dorim să ne îndeplinim obiectivul, dar se poate întâmpla orice şi suntem pregătiţi şi pentru un eventual eşec”, a spus Sabău, care a refuzat să vorbească despre o eventuală venire a lui Lobonţ. “Acum nu e momentul oportun să vorbesc despre asta. Când va fi, o să aflaţi mai multe”

Oficialul „studenţilor” se teme mai mult de accidentări şi suspendări la meciul cu Astra de mâine, pentru managerul Universităţii mai important fiind duelul din campionat cu UTA, de duminică.

„Amândouă sunt importante, dar cred că cel cu UTA e mai important. Însă, vom trata foarte serios jocul de Cupă, dar trebuie să fim atenţi să nu apară suspendări şi accidentări, pentru că avem ceva probleme medicale în lot. Avem jucători cu experienţă, ştiu să joace un astfel de meci, nu-i depăşeşte miza şi cred că poate fi un obiectiv Cupa României”, a mai spus Sabău.

Meciul cu Astra va fi mâine, de la ora 19:00, pe Cluj Arena, iar înainte de meci Peluza “Şepcile Roşii” va organiza o campanie umanitară, prin care lumea este chemată să doneze haine de iarnă.

“Te așteptăm la standul de lângă casa de bilete a stadionului cu hăinuțe de iarnă decente de care nu mai ai nevoie. Împreună încercăm să strângem și să oferim oamenilor nevoiași o adiere de căldură înainte de începutul iernii. Vino la stadion miercuri, 31.10.2018 începând cu ora 17:00, în ziua disputării meciului „FC Universitatea – Astra” din Cupa României”, este anunţul galeriei “studenţilor”.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.