JSport.roJSport.ro
Progresul Nireş, campioana de toamnă a Dejului. Foto: facebook/Progresul Nires
foto: facebook/Progresul Nires

În weekendul care a trecut, trei din cele cinci serii ale Ligii a V-a şi-au programat ultima etapă a turului de campionat. Astfel, în zonele Câmpia Turzii, Dej şi Mociu se vor mai disputa doar câteva meciuri restanţă în 2016, turul încheindu-se mai repede în aceste trei serii din cauza numărului redus de echipe.

Progresul Nireş (foto principal) a devenit campioana de toamnă în zona Dej, alcătuită din doar 11 echipe, aceasta fiind întrecerea zonală cu cele mai puţine formaţii din Liga a V-a. La doar un punct în spate a terminat Someşul Căşeiu, lupta pentru prima poziţie urmând să fie reluată în 19 martie. La fel de strânsă este bătălia şi în zona Mociu, acolo unde Gloria Cătina are doar două puncte în faţa Unirii Geaca, la finalul unui tur de campionat la care au luat parte 13 echipe.

foto: facebook/Minerul Iara
foto: facebook/Minerul Iara

Minerul Iara (foto alăturat) conduce în zona Câmpia Turzii tot după 11 etape, acolo unde este la egalitate de puncte cu Viitorul Soporu de Câmpie, această serie fiind alcătuită din 12 echipe, liderul având, însă, o restanţă de jucat. De menţionat că ultima etapă a turului trebuia să aibă loc în urmă cu o săptămână, însă ninsoarea căzută atunci peste judeţul Cluj a dus la amânarea tuturor partidelor din acea rundă.

Turul de campionat se va termina săptămâna viitoare şi în zona Gherla, formată din 15 echipe, după 14 etape Someşul Bonţida, Vulturul 2 Mintiu-Gherlii şi Luceafărul Orman fiind despărţite doar de golaveraj în fruntea clasamentului.

Cea mai numeroasă serie din acest sezon a Ligii a V-a se află tocmai în zona Cluj-Napoca, acolo unde cele 17 echipe vor termina prima parte a sezonului în luna decembrie. Cu două runde rămase de jucat, Unirea 2 Jucu are două puncte peste Viitorul Sânpaul.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.