JSport.roJSport.ro

img_4597Turul celui mai bun sezon din istoria Sănătăţii Cluj se va termina săptămâna viitoare, “viruşii verzi”, care ocupă locul al doilea în seria a cincea a Ligii a III-a, mai având de disputat, însă, cele mai dificile meciuri de până acum.

Clujenii vor juca vineri la Zalău, formaţia aflată pe poziţia a treia, la un punct în spate, după care vor primi vizita liderului FC Hermannstadt, sibienii pierzând vineri, la Jucu, primul meci din acest campionat.

Până la partida din ultima etapă a turului, clujenii sunt concentraţi pe jocul din această săptămână, o victorie la Zalău facând ca Sănătatea să termine anul, în cel mai rău caz, pe locul al doilea. Fără nicio indisponibilitate în lot, inclusiv Raul Ciupe reluând antrenamentele, clujenii speră să-şi rezolve matematic cel puţin poziţia secundă după meciul de vineri.

“Sunt două meciuri foarte importante, însă le luăm pe rând şi ne gândim acum la jocul cu Zalăul, pentru că dacă batem acolo avem asigurat locul doi. Va fi foarte greu vineri, pentru că Zalăul are un parcurs bun în ultimele etape şi cu siguranţă o să ne pună probleme. Mai apoi vine meciul cu Sibiul şi sper să jucăm un derby pentru locul 1 în ultima etapă. Hermannstadt are o echipă experimentată, cu fotbalişti trecuţi prin primele două ligi, cum e Dâlbea, Neacşa sau Tătar, blăjean de-al meu. Dar, cum spuneam, cel mai important acum e jocul cu Zalăul, luăm pas cu pas aceste două meciuri şi sper să ne bucurăm din plin la finalul lor”, ne-a spus mijlocaşul Bogdan Cristea, unul dintre cei mai importanţi jucători din echipa lui Marius Semeniuc.

FC Zalău-Sănătatea Cluj va avea loc vineri, de la ora 14:00, în timp ce meciul cu sibienii va fi programat pe 2 decembrie, la baza Clujana, de la ora 13:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.