JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj şi Unirea Dej au efectuat şi ele primele antrenamente din noul an.

Vacanţa de mai bine de o lună s-a terminat astăzi pentru cele două formaţii, ultimele reprezentante ale judeţului Cluj în Liga a III-a care au reluat pregătirile.

La baza „Ardealul” a fost aglomeraţie, 32 de jucători participând la primul antrenament al Sănătăţii Cluj. Nu toţi vor şi rămâne, însă, pe lângă lotul din tur astăzi fiind prezenţi şi câţiva jucători în probe. Primul amical al „viruşilor” va fi vineri, cu Arieşul Mihai Viteazu, după care va urma în luna februarie un cantonament la Ocna Şugatag.

În schimb, la stadionul „Municipal” din Dej s-au prezentat 15 jucători la prima şedinţă de pregătire a Unirii, printre care Mihai Onicaş şi Darius Hîmpea, cele mai importante noutăţi ale dejenilor. Doi jucători au lipsit motivat, iar oficialii Unirii vor să mai aducă minimum patru jucători până la începerea returului.

Dejul va juca primul meci amical sâmbătă, cu Unirea Iclod, după care va încerca să efectueze şi un stagiu de pregătire centralizat, deocamdată nefiind luată nicio hotărâre în acest sens.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.