JSport.roJSport.ro
foto: sportarad.ro
foto: sportarad.ro

Viitorul Feleacu va disputa, sâmbătă, de la ora 18:00, meciul tur al barajului pentru promovarea în Liga a III-a, în deplasare cu Gloria Lunca Teuz Cermei.

Campioana judeţului Cluj va evolua la Arad, ardelenii urmând să fie susţinuţi de aproximativ 20 de suporteri, care au făcut deplasarea cu un microbuz şi cu maşinile personale. CJSport.ro va difuza live-text acest meci, începând cu ora 18:00, pentru a putea vedea desfăşurarea partidei fiind necesar câte un refresh la această pagină.

Min 90+5: Final de meci la Cermei. Viitorul Feleacu pierde cu 0-1, iar accederea în Liga a III-a se va decide săptămâna viitoare, la Cluj-Napoca.

Min 90+2: Viorel Brânduşe a reluat cu capul puţin pe lângă poartă după o centrare de pe partea stângă. Viitorul Feleacu nu reuşeşte să pună în pericol poarta gazdelor.

Min 90: Meciul se prelungeşte cu cinci minute

Min 89: După doar un minut, nou-intratul în echipa arădeană a avut şansa golului în urma unei greşeli a clujenilor, însă şutul lui Brânduşe a ocolit poarta lui Silaghi.

Min 88: Schimbare şi la Cermei: Viorel Brânduşe l-a înlocuit pe Sălăjan

Min 85: O nouă schimbare la Feleacu: Cătălin Crişan a ieşit şi a intrat Mocan

Min 83: După ocazia lui Purece, gazdele au efectuat prima schimbare: Bulza i-a lăsat locul lui Gherghar

Min 83: Purece a şutat pe lângă poartă de la aproximativ 20 de metri.

Min 82: Ocazie imensă a Feleacului. Rusu a respins şutul lui Burz până la Danciu, însă atacantul Viitorului a reluat slab, cu toată poarta în faţă, mingea fiind respinsă de apărarea arădeană.

Min 80: Fazele periculoase curg la poarta lui Silaghi. Acum a fost rândul lui Sălăjan să rateze o şansă importantă, şutul său din lateral dreapta atingând plasa laterală. Gloria Lunca Teuz Cermei pare mai proaspătă pe acest final de meci.

Min 76: După alte două minute, acelaşi Vereş a pus din nou în pericol poarta oaspeţilor. Şutul arădeanului a trecut pe lângă vinclu. Viitorul Feleacu a acuzat din plin golul primit şi nu pare a avea forţa să lea dea emoţii gazdelor.

Min 74: Purtaţi de val de golul reuşit, gazdele au mai ratat o nouă ocazie la poarta Viitorului, şutul lui Vereş de la aproximativ 20 de metri trecând puţin pe lângă poarta lui Silaghi.

Min 69: A doua schimbare la oaspeţi: Burcă i-a lăsat locul lui Brie

Min 67: Schimbare la Feleacu: a ieşit Neamţ şi a intrat Horaţiu Moldovan

Min 66: GOL Cermei, 1-0. Gazdele au reuşit să deschidă scorul prin Gurban, în urma unei lovituri de colţ. Acesta a împins mingea în plasă din apropierea porţii, după o învălmăşeală în careul Feleacului.

Min 59: Sălăjan trimite cu capul pe lângă poarta lui Silaghi, după o centrare a lui Bulza. Jocul pare a fi mult mai spectaculos în această repriză, Feleacu având şi ea un mare merit.

Min 55: Pe contraatacul ce a urmat, Sălăjan a şutat plasat de la marginea careului, Silaghi respinzând de la rădăcina barei.

Min 53: Cea mai mare ocazie a meciului a ratat-o Viitorul Feleacu. Golgheterul Danciu a scăpat singur cu portarul, însă Rusu i-a refuzat golul jucătorului clujenilor.

Min 48: După primul corner a urmat şi primul şut pe poartă trimis de Viitorul, reluarea lui Macula fiind reţinută, însă, fără probleme de Rusu. Viitorul a început mult mai bine această repriză.

Min 47: Menţionăm şi primul corner al Feleacului, centrarea lui Danciu fiind respinsă de arădeni.

Min 46: S-a reluat partida. Antrenorii celor două echipe nu au efectuat nicio schimbare.

Pauză la Cermei: Gloria şi Viitorul se află la egalitate, 0-0, după o repriză echilibrată în prima ei jumătate, mai apoi arădenii punând o presiune mai mare la poarta lui Silaghi.

Min 44: Mingea a căzut pe bara porţii lui Silaghi după o centrare a lui Vereş de pe partea stângă, balonul ieşind în aut. Arădenii domină tot mai tare finalul de repriză.

Min 39: A apărut şi Feleacu periculoasă în careul gazdelor, însă şutul lui Neamţ a ocolit poarta arădeană.

Min 36: Silaghi a respins un “cap” al lui Bulza după un corner, iar apoi Cotoc a reluat mult peste poartă din centrul careului.

Min 31: Acelaşi Bulza, cel mai periculos jucător al arădenilor, a ratat o nouă ocazie, de această dată şutul său, la colţul scurt, trecând foarte aproape de poarta Viitorului.

Min 29: După ocazia lui Bulza arădenii au prins mai mult curaj, Cermeiul fiind prezentă mai mult în careul Feleacului. S-au înmulţit şi cornerele la poarta lui Silaghi, însă Gloria nu a tras niciun şut pe poartă până acum.

Min 22: Într-un meci echilibrat, prima ocazie importantă a partidei le-a aparţinut arădenilor, Bulza trimiţând un şut, din careu, lateral dreapta, peste poarta lui Silaghi.

Min 12: Viitorul a reuşit să intre şi ea în careul gazdelor, însă Danciu nu a ajuns la o minge deviată spre el de Goga. Înainte, gazdele au avut un corner respins fără probleme de apărarea clujeană.

Min 9: Feleacu dă o replică bună arădenilor în startul partidei, Cermeiul nereuşind să se mai apropie de poarta clujenilor după acel gol anulat. Pe de altă parte, însă, nici Viitorul nu reuşeşte să pună în pericol poarta adversarilor până acum.

Min 3: Arădenii au reuşit să marcheze prin Bulza, însă atacantul Cermeiului a fost semnalizat în offside, astfel că scorul rămâne 0-0.

Min.1: Meciul a început. Cele două formaţii au intrat pe teren în acordurile imnului Ligii Campionilor. Aproximativ 1.000 de spectatori sunt la meci, câţiva dintre ei şi din Feleacu.

Echipele de start

Gloria Cermei: Rusu Fl. – Popa Ad., Cotoc, Gurban, Suslak – Purece, Varga, Nistor, Vereș – Bulza, Sălăjan. Rezerve: Koromi – Rusu Ad, Ghergar, Brândușe F, Brândușe V, Jurcoi, Chiș. Antrenor: Mircea Aslău (suspendat)

Viitorul Feleacu: Silaghi – Burcă, Crişan N, Mureşan D, Neamţ – Burz M, Macula – Crişan C, Goga, Moldovan D – Danciu. Rezerve: Rusu-Mocan, Brie, Moldovan H, Burz Ad. Antrenor: Lucian Roşu

Arbitri: Marius Omuț (Oradea) – Ciprian Fiter (Sânmartin), Rareș Lakatos (Oradea).

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.