foto: Cosmina Măcicăşan

Universitatea Cluj va juca miercuri seară împotriva Concordiei Chiajna, în etapa a 17-a a Ligii a II-a.

În acest joc va evolua şi George Florescu, la câteva zile după conflictul avut cu antrenorul Adrian Falub.

Mijlocaşul clujenilor şi-a cerut scuze pentru episodul în care nu a vrut să facă deplasarea la Bucureşti şi astăzi le-a transmis şi un mesaj suporterilor.

„Atmosfera e foarte bună la echipă, nu ştiu de ce crede lumea că suntem împărţiţi pe grupuleţe. Suporterii trebuie să fie alături de echipă, de simbol, pentru că Florescu sau alte nume sunt trecătoare. Noi suntem fotbalişti, dar echipa va rămâne tot timpul U Cluj şi, cum a demonstrat-o în cei 100 de ani, nu va muri. Toţi suporterii, inclusiv eu, trebuie să ţinem cu echipa pe care o iubim, nu cu un anumit jucător sau antrenor”, a spus Florescu, înaintea meciului de miercuri cu Chiajna.

La acest joc, Falub va avea mari probleme în a alcătui linia de fund. Berci este accidentat, Crăciun a fost convocat la naţionala Moldovei, în timp ce Kay s-a lovit la antrenamentul de ieri.

„Nu avem fundași centrali, așa că nu știm exact ce formulă vom alinia. În ciuda absențelor, sper să găsim o soluție ideală în linia defensivă și să reușim să învingem Concordia. E clar că avem nevoie de victorie! Am obținut multe egaluri, dar să nu uităm că am întâlnit câteva formații din fruntea clasamentului, cum ar fi CS Mioveni, Rapid sau UTA. Din etapa a șasea încoace am acumulat 15 puncte, ceea ce nu e puțin, iar într-un clasament provizoriu, de atunci până azi, cred că ne-am fi clasat pe loc de baraj. Din acest punct de vedere noi am crescut ca echipă, dar și ca joc, chiar dacă suntem departe de a avea o prestație strălucită”, a precizat antrenorul lui „U”.

Meciul de miercuri contra Concordiei Chiajna va începe la ora 17:30.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte