JSport.roJSport.ro

CS Floreşti şi Someşul Dej au terminat la egalitate, 1-1, primul mare derby al sezonului în Liga a IV-a.

A fost un egal care o ajută mai mult pe Unirea Iclod, însă nici floreştenii nu sunt prea supăraţi, chiar dacă au pierdut primul loc în clasament.

Săptămâna viitoare se joacă Someşul Dej-Unirea Iclod.

“Parţial sunt mulţumit de joc şi de rezultat. Am dorit să câştigăm, dar sigur că şi adversarul a fost la nivelul locului din clasament. Dar noi cred că am avut ocaziile mai mari şi am dominat la posesie, chiar dacă ei au avut poate anumite momente în care au condus jocul. Mi-aş fi dorit mai multă claritate în joc, dar pot să zic că sunt mulţumit de rezultat pentru că rămâne distanţa de patru puncte. Am făcut un pas în plus către locul 1. Chiar dacă Iclodul va bate pe Someşul etapa viitoare, rămâne distanţa de un punct şi meciul direct la noi acasă. Îmi place să cred, detaşat, ca şi valoare a echipelor că noi şi Someşul Dej suntem peste, deşi şi Iclodul e acolo în faţă. Noi avem un program mai uşor însă, o singură deplasare grea până la final, la Olimpia Gherla şi sperăm că vom fi avantajaţi”, a spus antrenorul Floreştiului, Călin Budişan.

Someşul nu a abandonat lupta şi are speranţe că Floreştiul se va mai putea încurca. Totuşi, finanţatorul Vicenţiu Ştir ar putea renunţa complet după etapa din weekend.

“Dacă nu învingem Iclodul e clar că am ieşit din cursă. Sperăm până în ultima etapă, pentru că, aşa cum am făcut noi paşi greşiţi, poate să facă şi Floreştiul. Echipa a jucat foarte bine la Floreşti şi sunt nemulţumit de rezultat, este cam nedrept, pentru că am avut mai multe ocazii, dar nu le-am fructificat. Sperăm că se va mai încurca Floreştiul, iar noi încercăm să nu mai facem paşi greşiţi”, a declarat finanţatorul dejenilor.

Sâmbătă, de la ora 15:00, se joacă atât Olimpia Gherla-CS Floreşti, cât şi Someşul Dej-Unirea Iclod. Acest ultim joc se va juca la Iclod, “casa” dejenilor pe teren propriu până la finalul sezonului, din cauza terenului prost de la Ocna Dejului, acolo unde Someşul a jucat în tur.

În clasament, Unirea Iclod are 49 de puncte, CS Florești are 48, iar Someșul Dej e pe locul trei, cu 44 de puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.