JSport.roJSport.ro

cs-florestiCS Floreşti a pierdut al doilea meci la rând în acest sezon al Ligii a IV-a, 1-2 cu Universitatea Cluj, echipa lui Călin Budişan şi Adrian Truşcă punându-le destule probleme jucătorilor pregătiţi de Marius Popescu.

Fosta Luceafărul 2010 Cluj în campionatul trecut, actuala echipă din Floreşti a trecut pe lângă un rezultat mare pe Cluj Arena, Ciotlăuş şi colegii săi având destule şansa de a marca în poarta lui Rareş Pop. Au făcut-o doar o dată, prin Cucuruzan, la final antrenorul secund şi preşedintele echipei, Adrian Truşcă, regretând că echipa sa nu a scos măcar un punct din acest joc.

„Per ansamblu, am făcut o figură destul de frumoasă, a fost diferenţă mare de la ultima etapă jucată la cea de acum. Băieţii normal că nu au experienţa unor meciuri aşa importante şi au făcut două greşeli în prima repriză, în care nu cred că Universitatea a avut mai mult de două şuturi pe poartă, iar noi am mai ratat vreo patru ocazii bune. Cred că rezultatul e un pic mincinos pe prima repriză, iar la pauză am zis că 2-0 e cel mai periculos scor, să intrăm ca la 0-0, să dăm gol şi vom impune respect. Asta s-a şi întâmplat, însă cei care au intrat pe parcursul reprizei secunde nu s-au ridicat la acelaşi nivel, iar cei de la ’U’ au avut un plus pe final, atunci când s-au şi mulţumit cu rezultatul de pe tabelă. Nu cred că era o surpriză dacă am fi terminat la egalitate, pentru că şi noi avem jucători buni, dar faptul că nu sunt pregătiţi la nivelul altor echipe se vede, dar ca valoare avem jucători cu calităţi bune şi toţi au văzut treaba asta”, a declarat oficialul floreştenilor.

Fost jucător la Universitatea Cluj, Adrian Truşcă a avut doar cuvinte de laudă faţă de atmosfera creată de fanii „şepcilor roşii”, amintindu-şi la rândul său de perioada în care juca având galeria în spate.

„Aveam pielea de găină când venea galeria la meciuri, pe mine mă mobiliza la maxim, iar sâmbătă mi-am adus aminte de vremurile bune. Eu nu am avut emoţii, dar la jucători se vede că nu ştiu să joace jocuri aşa importante. Lumea nu ne cunoaşte, dar avem echipă bună, care se poate bate cu orice adversar, însă detaliile fac diferenţa în astfel de meciuri”, a mai precizat Adrian Truşcă.

CS Floreşti a ajuns la 10 puncte în spatele Universităţii Cluj în clasament după acest meci, având un joc mai puţin, însă, decât liderul Ligii a IV-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.