JSport.roJSport.ro

Ultimele trei meciuri ale etapei a 14-a din Liga a IV-a s-au disputat duminică, atunci când s-a înregistrat şi surpriza etapei, în meciul Viitorul Soporu de Câmpie-Olimpia Gherla.

Scorul zilei a fost la Mihai Viteazu în schimb, acolo unde CS Floreşti a câştigat cu 6-1, dar după un început de meci cu emoţii.

Sergiu Mărginean a deschis scorul pentru Arieşul încă din minutul 3, dar gazdele nu s-au bucurat decât 10 minute. Jucătorii lui Călin Budişan au întors rapid situaţia, iar meciul era rezolvat până la pauză.

Cu 3-1 au condus floreştenii după primele 45 de minute, experienţa, încrederea, valoarea şi motivaţia mai mare a oaspeţilor, care ar fi revenit pe locul doi în cazul unei victorii, făcând diferenţa şi în repriza secundă. De încă trei ori au mai înscris oaspeţii, Cristi Kilin reuşind un hattrick, chiar dacă două dintre goluri au fost date din penalty. Svichi, Bucur şi Roman au fost ceilalţi autori ai golurilor floreştenilor, care au profitat de etapa liberă avută de Someşul Dej şi au revenit pe locul secund, la un punct peste trupa lui Mircea Bolba.

La Frata, Viitorul Soporu de Câmpie a produs surpriza etapei. Nou-promovata, antepenultima în clasament, i-a pus piedică Olimpiei Gherla, 2-2 scor final. Gherlenii au început mai bine însă şi au condus cu 2-0. Mureşan şi Dascăl au dat impresia că problema scorului va fi singura necunoscută în acest meci, dar golul lui Iulian Moldovan din prima repriză a reaprins speranţele în tabăra gazdelor.

Dacă Olimpia a fost mai bună în prima parte, Soporul a avut marile ocazii în repriza a doua, Mornea aducând egalarea cu aproximativ 20 de minute rămase de jucat. Soporul a avut şi o bară, gherlenii nu au mai reuşit să marcheze din şansele create, iar scorul de 2-2 a rămas până la final şi a adus un punct de moral Soporului, care a strâns echipa de bază la acest meci.

În ultimul joc al etapei, CSM Câmpia Turzii a câştigat, 3-1, pe terenul Unirii Dej 2. Oaspeţii nu au avut foarte multe emoţii, pe lângă cele trei goluri aceştia având şi două bare. A fost 2-0 la pauză, după golurile lui Dan Ştefan şi Moldovan, iar în partea secundă antrenorul Valentin Şandru l-a introdus în teren şi pe juniorul Andrei Petrovan (15 ani), care a debutat cu gol la echipa mare a Câmpiei. De partea cealaltă, dejenii au ajuns la 30 de goluri primite în acest campionat, după un joc în care au fost inferiori “sârmarilor”, Radu Trif înscriind pentru Unirea 2 în acest joc.

Doar o ocazie au fructificat jucătorii lui Şuvagău, care au avut din nou un start prost de meci, luând gol în minutul trei.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.