CS Floreşti a profitat la maxim de înfrângerea rivalei Someşul Dej la Mintiu şi s-a apropiat la două puncte de primul loc.

În ultimul meci al anului în Liga a IV-a, floreştenii au câştigat cu 7-1 în faţa Someşului Gilău, însă numai după o evoluţie mai bună în partea secundă.

Jucătorii lui Călin Budişan au condus doar cu 1-0 la pauză şi au avut emoţii în debutul reprizei a doua. Chiorean a egalat la unu pentru gilăuani, iar Someşul lui Rareş Mateş spera la o surpriză. Valoarea superioară a floreştenilor avea să facă până la urmă diferenţa, iar mobilizarea din partea secundă a dus la o victorie categorică a campioanei en-titre.

A fost meciul lui Radu Danciu, care a reuşit un “poker” în poarta gilăuanilor. Frătean, Răzvan Truşcă şi Svichi au mai înscris pentru CS Floreşti, care s-a apropiat la două puncte de liderul Someşul Dej, în timp ce Gilăul a încheiat anul cu 11 eşecuri şi ocupă locul 11.

Mai jos aveţi clasamentul la final de an, patru meciuri din prima etapă a returului fiind amânate pentru 2020.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

2 COMENTARII

  1. Oare când se vor opri cei de la Florești sa cumpere meciuri? Cum se poate ca la pauza,la scorul de 1-0,sa se milogească de gilauani,sa câștige??? Anul trecut tot acest scenar a fost. Liga a 4-a a ajuns de rasul lumii aici la Cluj. Jucați pe teren jucatori de paie. Apropo,cei de la Florești și victoria ciocul mai mic legat de cei din Dej. Deocamdată va dau clasa. Cius

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.