foto: turdanews.net

Etapa a noua a Ligii a IV-a a continuat cu alte trei meciuri sâmbătă dimineaţă.

În derby-ul zilei, CS Floreşti s-a impus cu 2-1 în deplasare la Olimpia Gherla.

Pe un teren care le-a pus probleme ambelor echipe, meciul a fost decis din prima repriză. Frătean a reuşit un eurogol pentru oaspeţi, însă gherlenii, care au făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sezonului, au egalat la unu prin golul lui Bocoş.

Doar câteva minute s-au bucurat jucătorii lui Adrian Trif, pentru că Rareş Pintea şi-a adus din nou echipa în avantaj. La finalul unui joc mai degrabă de luptă, fără ocazii mari, floreştenii au obţinut o victorie care i-a urcat din nou pe locul 1 în clasament, cel puţin până duminică. Olimpia Gherla va rămâne pe locul şapte şi la finalul etapei.

Arieşul Mihai Viteazu a rămas şi ea pe locul patru, după victoria “scurtă” de pe terenul Unirii Triteni. A fost 1-0 pentru echipa lui Artur Podar, care a ştiut să se ferească de emoţii. Golul lui Cîţcăuan, din partea secundă, a făcut diferenţa într-un meci în care oaspeţii şi-au creat ocaziile importante de gol. Triteniul a ajuns la şapte eşecuri consecutive, în ultimele trei meciuri nereuşind să marcheze şi va rămâne ultima în clasament.

Scorul de până acum al etapei l-a realizat Victoria Viişoara. Echipa lui Gabriel Mocean a câştigat cu 5-0 partida cu Viitorul Gârbău, după un început de meci care a făcut diferenţa. Viişoara a dat trei goluri în 15 minute şi meciul era rezolvat încă din minutul 20. Sebastian Moldovan a fost MVP-ul gazdelor, atacantul Victoriei reuşind un hattrik. Asta doar după ce Varga şi Puczi au marcat primele două goluri ale meciului pentru Viişoara, care şi-a revenit după startul prost de sezon şi e la al treilea meci consecutiv fără înfrângere. Gârbăul rămâne doar cu victoria din prima etapă, asupra Triteniului. De atunci, Viitorul a acumulat 8 eşecuri consecutive şi e penultima în clasament.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte