JSport.roJSport.ro

Fotbal Masculin - Meci amical - Universitatea Cluj - Naţional Sebis 2-2 - 2016-01-21 007_1024x678Fostul internaţional român Adrian Neaga consideră regretabil faptul că într-un oraş precum Clujul nu se găseşte un sponsor care să susţină activitatea lui “U”. Fostul fotbalist, în prezent antrenor la Naţional Sebiş, în Liga a III-a, deplânge faptul că echipe de tradiţie din ţară sunt în pericol să dispară.

“Am vorbit cu Mihai Teja înainte de meci şi ziceam că e un oraş aşa mare şi cu toate astea nu se găseşte cineva să sponsorizeze această echipă. Este păcat că, încetul cu încetul, echipele de tradiţie dispar”, a declarat Rică Neaga, la finalul meciului amical “U” Cluj – Naţional Sebiş, jucat la Baza Dan Anca, joi.

Jocul s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Fostul atacant al Stelei este de părere că dacă legislaţia în domeniul sportului în România nu va fi îmbunătăţită până la finalul anului mai multe echipe din Liga I ar putea dispărea.

Coleg de generaţie cu Adrian Mutu, despre care crede că are şanse să facă parte din lotul echipei naţionale pentru Europenele din 2016, Rică Neaga s-a făcut remarcat la Steaua, pentru care a jucat în două rânduri, în perioadele 2001-2005, respectiv 2007-2009. Fostul fotbalist are şase selecţii în naţionala României.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.