JSport.roJSport.ro

IMG_1038_1200x800Plecaţi cu scandal de la Arieşul Mihai Viteazu în urmă cu o lună, aproape toţi componenţii nou-promovatei din sezonul trecut vor evolua la Vulturul Mintiu-Gherlii.

Cu excepţia lui Goia, Fechete, Tolomeiu şi Boboia, toţi jucătorii care au pus umărul la clasarea pe locul cinci a Arieşului în sezonul trecut s-au mutat la formaţia din Mintiu-Gherlii, care a terminat cu o poziţie mai jos campionatul. Tudor Barta şi colegii săi au reuşit să-l convingă şi pe fostul antrenor al echipei din Mihai Viteazu, Dorel Mureşan, să vină la Vulturul, formaţie de la care majoritatea jucătorilor de anul trecut, împreună cu tehnicianul Adrian Trif, au plecat la Olimpia Gherla.

Tot la Vulturul au mai ajuns şi patru jucători care au evoluat sezonul trecut pentru Potaissa Turda, Zoltan Kopandy, Cosmin Imbuzan, Mihai Hidişan şi Sebastian Papalan întărind serios lotul echipei din Mintiu-Gherlii. În noua formulă, Vulturul a disputat, ieri, un amical în Floreşti, învingând cu 2-1 pe Unirea, golurile fiind marcate de Bruchental şi Suciu. De menţionat că la jocul din Cupa României cu CFR Dej, pierdut cu 1-5, Vulturul a introdus pe teren juniorii, situaţia noilor jucători nefiind clarificată până la ora acelui meci.

Cel mai interesant sezon din istoria Ligii a IV-a clujene va începe în 3 septembrie.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.