JSport.roJSport.ro
foto: asmonaco.com
foto: asmonaco.com

Unul dintre cei mai lăudaţi şi criticaţi, deopotrivă, atacanţi ai CFR-ului din ultimul deceniu, Lacina Traore, şi-a păstrat stilul care l-a făcut celebru în Gruia şi în campionatul Franţei. Recunoscut încă din perioada în care evolua la Cluj pentru inconstanţa din teren, Traore demonstrează şi în Franţa că rămâne acelaşi jucător cu oscilaţii imense într-un singur joc.

Ultima „reprezentaţie” a dat-o pentru echipa sa, AS Monaco, în Cupa Franţei, atacantul ivorian reuşind să marcheze, duminică seară, patru goluri în poarta amatorilor de la St Jean Beaulieu, între minutele 21 şi 45.

Imediat după finalul primei reprize, însă, acesta a intrat într-un conflict cu Mariotti, de la adversari, ambii jucători fiind eliminaţi. În cele din urmă partida s-a terminat cu victoria categorică a monegascilor, 10-2, care s-au calificat mai departe.

Lacina Traore, ajuns la 25 de ani, a jucat pentru CFR Cluj între 2008 şi 2011, fiind adus în Gruia pentru doar 50.000 de euro de la formaţia ivoriană Stade d’Abidjan. După ce a marcat 14 goluri pentru feroviari, Traore a fost vândut la Kuban Krasnodar cu patru milioane de euro.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.