JSport.roJSport.ro

Prima paginaA treia ediţie a competiţiei Fotbal a la Cluj va avea loc la finalul săptămânii viitoare, 84 de formaţii din toată ţara anunţându-şi participarea la un eveniment care creşte tot mai mult, în fiecare an.

Vor exista competiţii la cinci categorii de vârstă, copii între 7 şi 11 ani, la start fiind echipe ca Academia „Gheorghe Hagi”, United Bucureşti, Tâmpa Braşov sau UTA Arad, dar şi şapte cluburi din Cluj-Napoca, Viitorul, Luceafărul, Sporting, Juniorul, Ardealul, Luceafărul 2010 şi CFR Cluj.

Meciurile se vor desfăşura la baza „Unirea”, vor dura câte 30 de minute fiecare şi vor începe vineri, 3 iunie, la ora 12:00, finalele la toate cele cinci categorii de vârstă fiind programate duminică, 5 iunie, după ora 13:00. Câştigătorii vor primi trofee realizate manual, numai din lemn, în timp ce echipele cel mai slab clasate vor fi recompensate cu borcane cu miere de albine. Va exista şi un concurs al galeriilor, după premiere toţii copiii primind şi câte o îngheţată.

Grupele şi programul complet ale competiţiei pot fi găsite pe fotbalalacluj.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.