foto: Cosmina Măcicăşan

CFR Cluj s-a impus cu 4-1 în meciul din deplasare cu Chindia Târgovişte, jucat în etapa a patra a Ligii I.

După o primă repriză slabă, în care ardelenii au fost conduşi la pauză, meciul a fost decis în mai puţin de 30 de minute în partea secundă, atunci când CFR-ul a arătat ca o campioană.

Petrescu a repetat “figura” din meciul cu Dinamo şi a odihnit 10 jucători faţă de meciul din cupele europene, însă Chindia a ştiut să profite de acest lucru. Neicuţescu a deschis scorul la jumătatea primei reprize, după o perioadă bună de joc a gazdelor meciului de la Ploieşti. Imediat, Petrescu l-a scos pe Itu, jucător sub 21 de ani şi l-a introdus pe Luis Aurelio, dar CFR-iştii tot au apărut rar în careul târgoviştenilor. Păun a fost cel mai periculos om al oaspeţilor, acesta lovind bara pe finalul primei reprize.

Certaţi la pauză de Dan Petrescu, campionii au ieşit mult mai decişi de la vestiare. La prima fază de poartă, Butean a centrat pentru Ţucudean, iar golgheterul CFR-ului din sezonul trecut a înscris şi cu puţin noroc. Dominarea clujenilor a continuat, iar Ţucudean a mai ratat o şansă bună de gol, la o lovitură de cap. După intrarea lui Omrani, CFR-iştii au preluat conducerea pe acelaşi fond de joc bun.

Păun, cel mai în formă clujean, a înscris printr-un şut de la marginea careului, iar ardelenii reuşeau să întoarcă scorul după 20 de minute din repriza secundă. Totul s-a decis în minutul 73, atunci când Deac a finalizat un contraatac perfect pentru feroviari, chiar dacă, pe reluare, s-a văzut că Omrani i-a pasat colegului său din poziţie de offside.

Deac a făcut dubla în penultimul minut, iar CFR-ul s-a impus cu 4-1, după un meci care a urcat-o pe primul loc în clasament, cel puţin până mâine.

Chindia Târgovişte

Aioani
Dumitraşcu
Leca
Benga
Martac
Mihai
Novac
Yameogo
Cherchez
Neguţ
Neicuţescu

Au mai intrat: Florea, Şerban, Raţă. Antrenor: Viorel Moldovan

CFR Cluj

Vâtcă
Peteleu
Mureşan
Cestor
Butean
Păun
Hoban
Itu
Costache
Ţucudean
Deac

Au mai intrat: Luis Aurelio, Omrani, Petrila. Antrenor: Dan Petrescu

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte