JSport.roJSport.ro

Liga a IV-a surprinde şi în 2017. În această dimineaţă, la sediul AJF Cluj, delegaţii echipelor s-au întâlnit pentru a stabili programul primelor două etape din retur, care ar fi trebuit, potrivit calendarului, să înceapă în acest weekend.

Doar că, în cele din urmă, s-a decis “amânarea cu o săptămână a startului returului” din cauza multor terenuri afectate de precipitaţiile din ultima vreme, astfel că acesta va “debuta” în 4 martie, cu etapa a 16-a.

Comicul situaţiei vine din faptul că, în urmă cu cinci zile, returul Ligii a IV-a început, practic, cu meciul dintre Viitorul Mihai Georgescu şi Ardealul Cluj, scor 3-12, disputat fără că AJF să anunţe, în prealabil, acest lucru.

“S-a amânat 93% din startul returului”, ne-a spus, amuzat, unul dintre participanţii la şedina de luni dimineaţa.

Astfel, celelalte jocuri ale primei etape se vor disputa în 4 martie, cel mai probabil urmând să fie introdusă, pe parcurs, şi o rundă intermediară, “adversarul” principal, însă, al majorităţii echipelor din Liga a IV-a.

UPDATE

Toate echipele care ar fi trebuit să organizeze, în această săptămână, meciuri pe teren propriu au cerut amânarea lor, decizie acceptată de AJF Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.