foto: Cosmina Măcicăşan

CFR Cluj a pierdut la limită, 0-1, meciul cu Slavia Praga, din turul play-off-ului Ligii Campionilor.

Feroviarii au ratat un penalty în a doua repriză şi au nevoie de un minune pentru a mai spera la calificarea în grupele celei mai importante competiţii din fotbalul european.

Cehii nu au fost deloc intimidaţi de cei peste 15.000 de CFR-işti din tribune şi au avut mai mult posesia în prima repriză. Chiar dacă atacurile formaţiei lui Stanciu au adus mai mereu pericol în jumătatea ardelenilor, clujenii au ratat marile ocazii.

Djokovic şi mai ales Ţucudean, a cărei lovitură de cap a fost scoasă incredibil de către Kolar, au fost foarte aproape de 1-0. În schimb, o neatenţie a clujenilor la un corner a modificat tabela în dreptul cehilor. Arlauskis a văzut târziu mingea trimisă de Masopust din afara careului, iar Slavia intra în avantaj la vestiare, după un joc în care a fost mai prezentă în ofensivă decât CFR-ul.

Aşa cum era de aşteptat, clujenii au ieşit mult mai decişi de la vestiare. Rondon l-a înlocuit pe Ţucudean la pauză şi a dat o bară în minutul 50, iar imediat Bordeianu a tras puţin pe lângă. Au fost singurele sclipiri ale „vişiniilor” însă, pentru că Slavia a ştiut să se ferească de emoţii. Chiar dacă CFR-ul a avut mai mult mingea, defensiva cehă a rezolvat perfect orice fază, ba chiar Slavia putea să facă 2-0 după un corner, însă „capul” lui Soucek a trecut peste poartă.

Totul putea să se schimbe în minutul 78. Omrani a scos un penalty, însă tot atacantul francez l-a executat şi Kolar a reuşit să apere, spre dezamăgirea întregului stadion. Afectaţi de această ratare, clujenii nu au mai jucat nimic până la final, iar miracolul de care Petrescu vorbea înaintea returului cu Celtic trebuie să se întâmple la Praga, în returul de miercuri.

CFR Cluj

87
Arlauskis
45
Camora
3
Burcă
92
Cestor
16
Susic
8
Djokovic
37
Bordeianu
6
Aurelio
9
Omrani
20
Ţucudean
10
Deac

Au mai intrat: Ţucudean, Păun, Hoban. Antrenor: Dan Petrescu

Slavia Praga

1
Kolar
18
Boril
15
Kudela
2
Hovorka
5
Coufal
27
Traore
22
Soucek
9
Olayinka
7
Stanciu
28
Masopust
14
van Buren

Au mai intrat:Kral, Skoda, Holes. Antrenor: Jindrich Trpisovsky

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte