JSport.roJSport.ro

IMG_3713_1200x800Unirea Jucu a continuat pregătirea pentru noul sezon al Ligii a III-a cu un amical împotriva echipei U19 a Ardealului Cluj, formaţie care s-a reunit abia la începutul săptămânii.

Cum era de aşteptat, jucanii au câştigat meciul disputat la baza „Someşeni”, scor final 6-2, Cătălin Odenie reuşind să marcheze trei goluri pentru noua sa echipă. De asemenea, Paul Cubleşan a reuşit o „dublă”, în timp ce Olimpiu Bucur a marcat celălalt gol al Unirii.

Alături de Odenie, cu Unirea Jucu au mai semnat Cristian Kilin şi Paul Chiorean în această săptămână, formaţia lui Alpar Meszaros ajungând la opt transferuri până acum.

„A fost un meci bun amical, după mai multe antrenamente fizice în această săptămână, iar scorul nu a reprezentat neapărat un obiectiv. Important era să-i vedem pe jucătorii aflaţi în probe, mâine având iar un antrenament fizic”, a declarat antrenorul Jucului, Alpar Meszaros.

De partea cealaltă, tehnicianul Călin Moldovan s-a arătat la rândul său mulţumit de prestaţia elevilor săi, care au bifat primul meci amical după câteva zile de pregătire dură.

„Noi abia luni am reînceput munca, dar a fost un meci bun de pregătire. Am rulat întreg lotul, am şi mulţi jucători în probe, dar a fost un meci bun pentru momentul acesta. Sunt mulţumit mai ales de faza ofensivă, mai avem de reglat un pic acolo în spate, dar simt că o să fim mai puternici decât anul trecut”, ne-a spus şi tehnicianul Ardealului, Ilie Horea şi Andrei Cordea marcând golurile clujenilor în amicalul de vineri dimineaţa.

Mai jos puteţi vedea câteva fotografii de la partida dintre Unirea Jucu şi Ardealul.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.