JSport.roJSport.ro

Cupa Liceelor 2017 s-a încheiat miercuri după-amiază la Sala Sporturilor „Horia Demian”, Colegiul Tehnic „Ana Aslan” câştigând competiţia după ce a învins-o în finală pe deţinătoarea trofeului, LPS Cluj, 2-1.

Este primul titlu în Cupa Liceelor pentru formaţia pregătită de Ioan Şerban, care a fost mult mai pragmatică în acest meci.

Decarul Adrian Pop a marcat ambele goluri pentru „Ana Aslan”, reuşita care a adus victoria venind cu aproximativ două minute şi jumătate înainte de final. De partea cealaltă, Gabriel Cozea a egalat la 1 pentru LPS la mijlocul reprizei secunde, acelaşi jucător al liceului clujean ratând o ocazie mare mai apoi, şutul său din foarfecă lovind bara.

Finala s-a încheiat cu 2-1 pentru „Ana Aslan”, care a sărbătorit victoria împreună cu cei peste 100 de membri ai galeriei colegiului clujean.

În finala mică, „Alexandru Borza” a învins cu 4-0 pe „George Bariţiu”, iar mai jos aveţi câteva fotografii de la finala mare şi de la patrulaterul demonstrativ jucat miercuri la prânz.

Lotul “Ana Aslan”

Vlad Mureşan-Alex Abrudan, Adrian Pop, Daniel Hetea, Călin Pop, Cătălin Creţ, Răzvan Mureşan, Tudor Mureşan, Andrei Ferent, Valentin Gîrbovan, Paul Berindean. Antrenor: Ioan Şerban

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.