JSport.roJSport.ro

IMG_4385Noul antrenor portughez al CFR-ului, Antonio Conceicao, a condus, marţi la prânz, primul antrenament de la revenirea sa în Gruia. Cel care a câştigat o Cupă şi o Supercupă a României, după care a fost demis deşi echipa se afla pe locul 1 în clasament, a hotărât să se întoarcă la Cluj pentru a încerca, în primul rând, să califice CFR-ul în semifinalele Cupei şi să prindă play-off-ul în Liga I.

După ce a vorbit cu jurnaliştii, antrenorul care a împlinit, duminică, 54 de ani, a condus antrenamentul de la baza Transilvania, şedinţă de pregătire la care a participat şi preşedintele Iuliu Mureşan, cel care l-a readus la Cluj pentru acest sezon.

„M-am întors după şase ani la CFR şi m-a încercat o emoţie când am intrat în vestiar. Am discutat cu preşedintele şi am acceptat să vin pentru că vreau să ajut acest club, să avem rezultate într-un timp scurt. Pentru mine e mai uşor acum decât în primul mandat, atunci nu ştiam mare lucru despre campionatul românesc, dar între timp am acumulat destule cunoştinţe. Îi ştiu pe jucătorii portughezi de la CFR, îl ştiu pe Marc, alături de care am lucrat la Braşov şi vreau să formez o echipă competitivă, care să presteze un fotbal plăcut şi care să facă puncte în acest timp scurt. Mai sunt cinci meciuri până la final, vom vedea câte puncte vom obţine, dar avem nevoie şi de o decizie pozitivă de la TAS”, au fost primele cuvinte ale lui Conceicao după întoarcerea sa în Gruia, acolo unde va colabora cu “secundul” Manuel Baltazar.

Antrenorul portughez a recunoscut că a revenit la un club care trece prin momente grele, însă a precizat că atmosfera întâlnită la echipă este una bună şi că a întâlnit „un lot competitiv”. Debutul lui Conceicao pe banca CFR-ului va avea loc duminică, la Botoşani, acolo unde ardelenii sunt obligaţi să câştige pentru a mai spera la play-off.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.