JSport.roJSport.ro

Clujul a dat câştigătoarea primei ediţii a Cupei Satelor, faza judeţeană.

În urma unui turneu desfăşurat miercuri în Parcul „Iuliu Haţieganu”, între patru echipe din judeţ, Şcoala Gimnazială din Apahida a câştigat faza judeţeană după o finală decisă la penalty-uri.

Micii jucători sub 13 ani, pregătiţi de Florin Pojar, au trecut în meciul decisiv de echipa din Vadu cu 3-2, după 1-1 la finalul timpului regulamentar. Pe lângă cele două formaţii, la turneul care a dat câştigătoarea fazei judeţene au mai participat echipele din Mărişel şi Sânpaul, dar Apahida este cea care merge mai departe.

Urmează faza regională în luna aprilie, acolo unde câştigătoarea din Cluj va evolua într-un turneu împotriva campioanelor din Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Satu Mare, Maramureş şi Bihor. Cea mai bună echipă de aici va ajunge la turneul final, alături de alte şapte formaţii, iar câştigătoarea primei ediţii a Cupei Satelor va asista la un meci în deplasare al naţionalei de seniori a României, în preliminariile pentru Euro 2020. De asemenea, locurile doi şi trei vor primi invitaţii VIP la un joc al „tricolorilor” mari de pe teren propriu.

Mai jos aveţi o galerie foto de la turneul judeţean desfăşurat la Cluj, dar şi rezultatele zilei.

Apahida-Mărişel 6-0

Vadu-Sânpaul 2-1

Finala mică

Sânpaul-Mărişel 9-0

Finala Mare

Apahida-Vadu 1-1 (3-2 d.l.d.)

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.