JSport.roJSport.ro

Etapa a 27-a a Ligii a IV-a a continuat cu trei meciuri duminică dimineaţă, toate încheiate cu victoriile gazdelor.

În cel mai important dintre ele, Sporting Apahida a învins-o pe Arieşul Mihai Viteazu, 3-2, într-un derby pentru locul patru în clasament.

Jucătorii lui Artur Podar au fost mai insistenţi la poarta lui Nicoară şi puteau intra cu avantaj la pauză. Până la urmă a fost 1-1, după golurile lui Mărie, respectiv Bondor pentru apahideni. În partea secundă, tot jucătorii îmbrăcaţi în galben au început mai bine, însă a venit un corner după 10 minute la poarta Arieşului, care avea să influenţeze definitiv soarta meciului.

Cătălin Crişan a respins cu mâna de pe linia porţii, iar Cîmpean a transformat pentru 2-1 penalty-ul. La acea fază, Crişan a văzut şi cartonaşul roşu, iar cu un om în minus oaspeţii au fost vulnerabili la contraatacurile Apahidei. Bondor a făcut 3-1 după o astfel de fază, iar relaxarea din jocul Sportingului avea să ducă la un gol în poarta lui Nicoară, marcat de Gheorghiţă Lăkătuş din lovitură liberă. În cele aproape 10 minute rămase de jucat, Arieşul nu a reuşit să evite înfrângerea, iar Apahida, cu un meci mai puţin, şi-a egalat rivala la puncte.

Tot duminică a venit şi surpriza etapei. CFR Dej a învins-o cu 5-0 pe Unirea Tritenii de Jos şi a bifat a patra victorie a sezonului. Cu un joc mult schimbat în bine în ultimele etape, elevii antrenorului jucător Daniel Popan au demonstrat că nu degeaba au pierdut greu la Mihai Viteazu, runda trecută. Dejenii i-au luat tare pe cei de la Triteni încă din start şi au făcut repede 3-0, prin Silaşi, Prodan şi Ţicală.

Afectaţi şi surprinşi, în aceeaşi măsură, de acest scor, oaspeţii nu au reuşit să mai revină în meci, ba chiar au mai primit două goluri după pauză, de la Borşan şi Boldor. CFR-iştii s-au apropiat la două puncte de Viitorul Soporu de Câmpie şi au devenit o echipă greu de învins pe finalul acestui campionat. Triteniul, în schimb, după un început bun de retur, a bifat a doua înfrângere consecutivă şi a căzut pe locul opt în clasament.

Unirea a fost depăşită de Olimpia Gherla, care a făcut scorul etapei, 9-1 cu CS Supporter. Gherlenii nu au avut nicio problemă în faţa unei echipe care a pierdut toate meciurile jucate în 2019. Mai valoroşi şi mai experimentaţi, chiar dacă şi pentru gherleni au jucat mulţi juniori astăzi, Olimpia a reuşit să-şi rotunjească şi golaverajul. Precup a reuşit un hattrick, Benko a dat două goluri, iar Sacu, Bocoş şi Sabo şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor. Diferenţa din punct de vedere fizic a fost principalul adversar al „supporterilor” în acest retur, echipa lui Laurenţiu Borşan neputând termina, însă, mai jos de locul 12 acest campionat.

Mai jos puteţi vedea câteva fotografii de la meciul dintre Apahida şi Mihai Viteazu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.